Rusi bijesni na Putina: "Povucite rezerviste iz regije Kursk"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

A u Ukrajinskoj vojci su sigurno sve profesionalni vojnici.

Branitelj veteran

SADA SE TEK VIDI KOJI SMO MI ARMIJA BIH **** NAČINILI PODVIG U ZADNJOJ AGRESIJI NA PRELIJEPU NAM KADA SMO ODBRANILI DRŽAVI NAROD SA VILAMA I GRABLJAMA OD 6 VOJSKI:JNA,HV,SERVIJA I C.G.HVO,ABDIĆEVCI I DOMAĆIH ĐIKANA !!!!!! ka *** ništa od tog ne bi bilo da ja nisam prikupljao financijsku pomoć u Austriji Njemačkoj Švedskoj i slao vama da vam se nađe. Nije ni meni puno ostalo.

Žuta štampa

nedvojbeno je točno! ali zatajeno rusko saopćenje: zašto se omladina iz redakcija radija, kliksa itd. ne uputi na jednogodišnje služenje vojnog roka?! što čeka savjet ministara, americka hambasada?!?

¨Ipak, kako javlja CNN¨

HAHAHA......... Suitski polupismeni prepisivaci ne posustaju u doodlanju homerikoncima.

Gost55053535

Sutra Putin putuje u Azerbejdžan, da se vidi sa svojim prijateljem - Ilhanom Alyevim a Ukrajinci skoro došli do Moskve. 🤔

Sve vas ista organizacija financira 😁😁

DOMAĆA MEDIJA- RadioSarajevo: Rusi bijesni na Putina, Povucite rezervisti iz Kurska”. STRANA MEDIJA -The Telegraph: "Putin je ponižen - samo to još ne zna." The Independent: "Iznenadni napad Ukrajine na ruskom tlu ostavlja Putina poniženim." The Atlantic: "Ruska tragedija, Putinovo poniženje." Sky News: "Ponižavajući udarac za Putina dok je ruski krvavi rat protiv Ukrajine doveden daleko bliže kući." ČINI MI SE KAO DA SU SVI PRIMILI ISTI DOPIS, zar ne?

sta je prvo uradio pozvao svoju mamu djeca su to

KADA SU UKRI NAPALI NA NJIH to su jos djeca vidi se i na slikama da su djeca i da se plase

/ Najnovije