Rudy Guiliani na press konferenciji se počeo "topiti"

0
Radiosarajevo.ba
Rudy Guiliani na press konferenciji se počeo "topiti"
Foto: EPA-EFE / Rudy Guiliani

Privatni advokat Donalda Trumpa, Rudy Guiliani i jedan od njegovih najvernijih saradnika jučer je toliko strastveno govorio o krađi glasova na američkim izborima da se je toliko jako počeo znojiti, da mu se je niz počela da curi nešto što izgleda kao crna boja za kosu.

Brojne su teorije zavjera iznesene, Rudy je spominjao i Sorosa, Clintonove, Kinu i još brojne, kao dio zavjere da na vlast dođe Joe Biden.

Društvene mreže su preplavljene šalama na ovaj račun.

Tu nije bio kraj, tokom press konferencije začuo se glas nepoznate osobe preko linka koji je pitao "Mogu li nas čuti u streamu" i nastavio je da raspravlja o Rudyjevoj boji za kosu koja mu kapa niz lice.

Guiliani je dokazani vojnik Donalda Trumpa, on je samo obrisao tragove boje koja se slijevala i onda dodatno povisio ton i nastavio:

"Ne znam što vam je potrebno da biste se probudili, radili svoj posao i informirali američki narod, htjeli vi to ili ne, o stvarima koje trebaju znati!" On je rekao. "Ovo je stvarno! Nije izmišljeno! Ovdje nema nikoga tko se bavi fantazijama".

Pogledajte snimak govora koji kruži društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije