Recep Tayyip Erdogan poručio: Alijin amanet čuvat ćemo i nakon 28. maja

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

,,,,gazija.....

Lijepe riječi su ukras!

Jel možda ondje amanet.

Dal ne misliš na opljačkano zlato i pare iz trezora i one koje je E Z dala za narid humanitarnu pomoć da izgrade porušene zgrade kuće.Demobilisan borci nemam da jedu nit krova nad glavom.Opljackao za svog sina kriminalca

LJILJAN

***

Nebitni

mozes mu civati u amanetu ssmo ono sto je njegovo privatno halalom steceno a sve drugo ni ti niti on

Valters

Povraća mi se od ove spike lopova bjelosvjetskih.. O da, pomogao je, Izetbegovićima i Dodiku u lopovluku. Djelitelji plijena.

/ Najnovije