Reakcija Ivane Trump na poraz bivšeg supruga obišla svijet

3
Radiosarajevo.ba
Reakcija Ivane Trump na poraz bivšeg supruga obišla svijet
Foto: EPA-EFE / Ivana Trump

"Samo želim da ovo sve završi, na jedan ili drugi način. Zaista mi nije važno."

Izjavila je ovo Ivana Trump (71), bivša supruga Donalda Trumpa, aktualnog američkog predsjednika i republikanca koji je, prema projekcijama svjetskih medija, na predsjedničkim izborima u SAD-u izgubio od demokrate Joe Bidena.

Donald Trump (74) pokrenuo je seriju pravnih postupaka kako bi osporio Bidenovu pobjedu i još uvijek nije prihvatio projekcije koje kažu da Biden ima 279 elektorskih glasova, a Trump 217 - 270 ih je bilo potrebno za pobjedu.

Trump za svoje tvrdnje da su "izbori ukradeni" ne nudi dokaze.

On nije dobar gubitnik. Ne voli gubiti, tako da će se on boriti i boriti i boriti", izjavila je za PEOPLE Ivana, Donaldova prva supruga.

Ivana je dodala da su njeno troje djece koje ima s Trumpom - Eric, Donald Jr i Ivanka - super i da i dalje rade, ali ona jedva čeka da odu iz Washingtona, D.C.

"Samo želim da mogu živjeti svojim normalnim životom - normalnim životom", rekla je poslovna žena i bivši model. "Ne taj washingtonski život i sve to, već New York ili gdje god će već biti, samo da žive normalnim životom. Mislim da su uživali biti u blizini Donalda i voditi izbore i vidjeti što će se dogoditi, ali sada je to, hvala Bogu, gotovo."

Što se tiče predsjednika, njegova bivša supruga - s kojom je decenijama imao notorno burnu vezu i koja se ne stidi dati svoje mišljenje o njemu i Bijeloj kući, hvaleći njegova konzervativna postignuća - nagađa da će s ovim vjerojatno završiti politički "apetit" Donalda Trumpa.

"Mislim da on nema izbora", kaže Ivana. "Otići će dolje na Palm Beach i igrati golf i živjeti normalnim životom, mislim. To je najbolji izbor za njega."

Ali prvo, cijeni ona, morao bi se suočiti sa stvarnošću.

“Mora proglasiti da je izgubio. Ali on mrzi biti gubitnik, to znam. Ipak, ako si izgubio, izgubio si. Ima dovoljno novca, ima gdje otići i uživati u svom životu. "

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije