Radovan Karadžić navodno poslao pismo Putinu: Brate, spasi me iz ovog pakla

/ Komentari (26)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Tako su molile i mnoge majke da im se sinovi ne odvedu i nisu im molbe uslisene. Idakle ti pravi da ti molis za nesto. Trebaju komadice od tebe kidati mter ti cetnicku

Damianusdarcus

Evo čitam i plačem... ne znam kako da pomognem ovome čovjeku u njegovoj nevolji... jedino što mi pada na pamet jeste da večeras za podršku Karadžiću prošetam po ovom divnom vremenu u prelijepom Šeheru i odem na ćevape. Molim sve Sarajlije da se solidarišu i da damo Karadžiću podršku tako što ćemo danas uživati, smijati se, veseliti, jesti i piti u našem prelijepom Sarajevu i čitavoj Bosni... BUDIMO LJUDI!!!

Habuhabuhabu

لافيشلومتلبياننالل

Bosanka

Evo čitam i plačem... ne znam kako da pomognem ovome čovjeku u njegovoj nevolji... jedino što mi pada na pamet jeste da večeras za podršku Karadžiću prošetam po ovom divnom vremenu u prelijepom Šeheru i odem na ćevape. Molim sve Sarajlije da se solidarišu i da damo Karadžiću podršku tako što ćemo danas uživati, smijati se, veseliti, jesti i piti u našem prelijepom Sarajevu i čitavoj Bosni... BUDIMO LJUDI!!! ka Damianusdarcus Odavno ne pročitah ljepši komentar, podpisujem Damianus

gost

sunce nikad ne zadje na Britansku pravdu!

Habuhabuhabu

Heroj naš herojski se drži, nema šta!

nasvasta

A mogao je biti cijenjen u Bosanaca ,što te mržnja može u životu odvesti gdje ni u snu nisi mogao biti ,a šta ga ćeka tek na onom svijetu jadna ti majka zloćince .

Hahajaha

Hajde eroju ne kukaj, podnesi te patnje stojecki uzdignute glave..eroji su do kraja eroji..:))). Cuj, krvnik bi htio da uziva poslije onoliko prolivene krvi?! Sta je mislio..hahaha..ovaj psihijatar? Malo ti je krvava spodobo i ta kazna. Nema ovozemaljske kazne za tebe..svaka je mala i blaga!!

kmekme

možda odeš u nestanak...kako si nekad govorio za muslimanski narod. Smeće si bio i ostao ,sada kmeči keru.Bog ti neće pomoći jer je digao ruke od tebe a ostali te zaboravili.Sjeća te se Bilajan koja je priznala genocid i rekla da se kriješ kao dr.Dabić.

Aas

DABOGDA TI SE TA TRAG NE ZNALO

Jeremija

Lagao je prije, laže i sada.

011

Радоване дико наша најтеже је првих 100 година.Обрукао си све нас,повео нас у бој,претио муслиманима ,имао ЈНА иза себе,осећали смо се моћно ,ето и геноцид смо извршили,терет је на нама Србима .Биљана је све рекла и ко и шта и где.Претерали смо Рашо.Дигни главу и буди поносан .Свет те је упознао .На жалост по лошем ће те памтити.Многи су и наши страдали али због чега.Шта си хтео лудаче?

Ko ga j....

Nekanon nama pozivi duuuuugoooooo. I nek se pati govno jedno. Dugooooooo

Kl

Sto cvile zlocinci strasni , samo da ne bude kao i kod Biljane Plavsic,kao pokajala se , pogrijesila iitd., sad opet Mladicu pravi hvalospjeve , banditi cetnicki .,

Cccc

Pakao je 1000 puta gori,sta posijes to i pozenjes.

kikirez

Samo sebi spremaj eliksir od svojih izlucevina, DR Dabic. Letis direktno u deveti krug pakla, Sveti radovane!

Aha

Islamski fundamentalista Alija Izmetbegović se izvukao! Ali , negdje gori, ako je vjerovati ovim vjernicima! A, takođe i ustaša Njofra Tuđman!

Sarajevo 92-95

Sad konačno da i ti monstrume osjetiš kako je bilo svima u Sarajevu...

Kazi istinu

Poruci vazelin od putina

Filip

No sikiriki Radovane.....sad mozes da guslas do mile volje...

Dudek Krivousti Njofra

ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom avgusta 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE

zizi

'ajde???? Sokirana sam!!!

x

da nam pozivis 100 godina I ti I djeneral u toj sreci I rahatluku, aBD ;)

Dado

Jesteli ikad čuli Da je neko našao sreću na tuđoj nesreći Kao kršćanin treba da zna da postoji sudnji dan Koji nas čeka sve neizbježno U Bibliji piše ne čini drugom sto nebi želio da se tebi učini I ljubi bližnjeg svoga Svi ste od jednog čovjeka i jedne žene stvoreni

Brate, skini ovog crnca s’mene!!

.

Tango

Ovo samo potvrdjuje da je dozivotna kazna zatvora besmislena. Trebalo je govno osuditi na smrt ali ga jedno 5-6 puta voditi na vjesanje pa vracati u celiju. Neka krvnik umre barem 5-6 puta dok mu omča ne oduzme bijedni zivot.

/ Najnovije