R Kelly se rasplakao u intervjuu: Nisam to radio, borim se za svoj j****i život

Radiosarajevo.ba
R Kelly se rasplakao u intervjuu: Nisam to radio, borim se za svoj j****i život
Foto: Twitter / R. Kelly

Američki R'n'B pjevač R Kelly rasplakao se u prvom intervjuu koji je dao nakon što je optužen da je desetljećima seksualno zlostavljao žene i djevojke.

"Nisam radio te stvari, to nisam ja, borim se za svoj j****i život", rekao je R Kelly u razgovoru s voditeljicom Gayle King za CBS-ovu emisiju This Morning.

Intervju će se emitovati u srijedu navečer, a rekao je da nije fer što se ponovo spominju neki slučajevi iz prošlosti.

"Pobijedio sam. Kada nešto pobijediti ne možete mi drugi put suditi za to. To nije pošteno, to nije pošteno prema nikome. Kada pobijedite na sudu, pobijedili ste na sudu. Oni se sada vraćaju u prošlost i pokušavaju dodati sve to ovome kako bi ove stvari ljudima djelovale stvarno", kaže Kelly.

Protiv Kellyja je prošlog mjeseca podignuto 10 optužnica za seksualno zlostavljanje. Pjevač je prema optužnicama zlostavljao četiri žrtve. Kelly je optužen da se upustio u seksualne odnose s troje djece koja su bila starija od 13, ali mlađa od 17 godina. Dob jedne od četiri žrtve nije navedena. U optužnicama stoji da je Kelly pritom upotrebljavao silu ili je prijetio upotrebnom sile.

Na jednoj od fotografija koje su nastale tokom intervjua vidi se i Kelly kako stoji i agresivno nastupa prema voditeljici dok ga nepoznata osoba čuva za ruku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije