Buzzfeed: R. Kelly vodi zlostavljački kult, žene drži zarobljene

Radiosarajevo.ba
Buzzfeed: R. Kelly vodi zlostavljački kult, žene drži zarobljene
Bivši saradnici američke muzičke zvijezde R. Kellyja tvrde da ima kult te da je u svojim kućama u Atlanti i Chicagu drži zarobljeno nekoliko djevojaka kojima je oduzeo mobitele i zabranio bilo kakvu komunikaciju s vanjskim svijetom.

U velikoj priči koju je objavio američki portal Buzfeed roditelji djevojaka su ispričali kako se on ponaša prema njihovim kćerkama.

"Oduzeo im je mobitele i zabranio komunikaciju s porodicama. Traži od njih da ga zovu "daddy" i samo uz njegovo dopuštenje mogu izaći iz kuće. Upražnjava seks s njima i sve to snima. Također fizičkih i psihički maltretira", tvrde roditelji.

Nakon što je objavljena ova priča, američki R&B pjevač  odbacio sve optužbe, prenosi BBC.  U izvještaju  BuzzFeed-a se još tvrdi se da je R. Kelly manipulirao ženama koje su se kroz druženje s njim htjele probiti u muzičkom svijetu. Inače, one je i ranije optuživan za seksualno uznemiravanje, ali nikad nije bio proglašen krivim. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije