Putin se obratio: Naredio djelimičnu mobilizaciju i zaprijetio zapadu da 'ne blefira'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Smrdljivi senilni starac sada će tjerati ljude mimo svoje volje u rat koji ne može dobiti. Spreman je žrtvovati cijeli narod da bi zadovoljio svoj ego, isto kao i Srbi devedesetih a vidimo u novije vrijeme i sada ponovo krenuli da luduju svoju igru zvanu glavom gro zid.

-,-

Jučerašnja zajednička izjava njemačkog kancelara i japanskog premijera.. "Njemačka i Japan, pokretači WWII rata, prošli su katarzu i danas potpuno su na strani mira i nenasilja" Pokušajte zamisliti prekodrince ili bosanske pravoslavce iz manjeg entiteta da ovako nešto izjave... Pokrenuli smo ratove u ex-Jugoslaviji... Pokušajte zamisliti putlera (putlere) koji kaže ... bezrazložno sam napao susjednu suverenu državu... Ne ide... Ma koliko čovjek bio maštovit, jednostavno ne ide...

robot

ista prica ko srbima ...

A nemoj ni ti blefirat.

Sve ste ovo pomno isplanirali prije godinu dana. I ti, i ovo na koje puses i koji pusu na tebe, sve samo igrokaz. Dok mi pusimo cijene i ¨nestasice¨...

Vladimir Vladimirovich Putin - Putler

God Bless America and God Save The Queen!

SandyBox

Putin ekspresno dobio odgovor iz SAD-a: Mobilizacija je znak slabosti, stojimo uz Ukrajinu Sada će još više pritisnuti Ruse na frontu da prave grešku za greškom. Putler ne vidi da je to upravo što je Zapd htio, sada kreću kola nizbrdo ubrzano.

Tuzla

Ukrajinci se još nisu ni zagrijali a oslobodili su pola svoje teritorije , Ukrajinska specijalna operacija tek počinje.

Miki

Ko je nacista a ko nije, pokazuje praksa o zabrani svih ruskih televizija u eu kako bi narodu bilo zabranjeno da uopste cuje sta druga strana govori. Izjava komisije za atomsku energiju da "nisu sigurni" odakle padaju granate. Rusenje spomenika oslobodiocima iz 2. sv. rata. koji veze nemaju sa ovim. Zabrana ruskog jezika u ruskoj zemlji koja je stara tek 30god i zove se ukrajina.

/ Najnovije