Putin se obratio naciji: Ukrajina je boljševička tvorevina, Lenjin je njen arhitekt

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pehlivan

Smradini diktatorskoj, govor tukne, na velikosrpski narativ, sa početka devedesetih, o srpskim zemljama i ugroženim srpskim življem, gdje on mora intervenisati. Četnike kontam što ga gotive, ali Bošnje rusofile, to ne mogu shvatiti!

Mak Mteropol

Nema veze puno sa Bosnom...Brcko pa posebno istocni zapadni dijelovi razdvojeni tzv RS pa i Federacija rasuta Bosna mora biti jedinstvena NAJBOLJE ZA SVE

Marsal

Rusija uskoro ostaje jos samo u istorijskim knjigama. U hiljadukomada ce se raspasti.

Sasa

@Srb nije bolest sve sto boli

Sasa

@Srb nije bolest sve sto boli

Sasa

@Srb nije bolest sve sto boli

Meša Selimović

Do 1941. sam se osećao Srbinom, a nisam se pitao zašto. Od 1941. znam zašto sam to. Procitajte: https://www.novosti.rs/drustvo/vesti/1057135/mesa-selimovic-poreklo?fbclid=IwAR0o4H98o9JbP7w5UVfYY_J-7qfqdN0UvGu7bNBfJPpNayQuF04UaaYVRIA

Histori

Onaj ko ne uči iz istorije, osuđen je da mu se ponavlja! Putin je uzeo Krim, a sada hoće sa separatistima da proglasi dve "Sao Krajne" u Ukrajini, Republiku Donjeck i Republiku Lugansk? Krajnje je vreme da krene Ukrajinska Oluja, samo da ne budu glupi ko Hrvati 95g jer treba da pobiju sve separatiste i njihove civile, koji ih u tome podržavaju! Baš onako kako je Tito uradio 45g a ne ko onaj krivousti 95g da ih pušta žive, da mu glume etničko čišćenje namesto da budu kolateralne žrtve. To nam je škola, za sve buduće ratove.

GENOCIDASI TURCI 500 GODINA

500 GODINA

GENOCIDASI TURCI 500 GODINA

500 GODINA

KAKO su okupatori turci

dobili republikuu jugoslaviji

KAKO su okupatori turci

dobili republikuu jugoslaviji

Gugl

JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA.

Lik

Kraljica se lijeci ivermectinim od kovida a vi budale primajte 4 doze. https://mobile.twitter.com/1967Christian/status/1495736205425930241

.

@ srb .POD JEDNU SLJIVU CE STAT SRBLJE !

Hercegovac u Bosni

Redakcije Europe i svijeta otprilike kao i kad je Hitler napao Poljsku.A ovi sto se raduju, nemaju pojma kako su sretni sto imaju slobodu.Veliki dio svijeta je porobljen, Kina, Rusija, Turska,arapske zemlje..... Ali sloboda kosta.

Sergej

JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA. ka Gugl .......ti si besplatno puhšio turcima pa si postao to što jesi.

/ Najnovije