Putin se iz Moskve obratio svijetu: Niste nas htjeli slušati

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gazija555

smrad ko i njegova braca srbi

JA1

Nije objavio sto ne znaci da nije zapoceo mobilizaciju. Na nekim medijima rusi vec postavljaju pozive na mob koje su dobili. Tako da ne treba keru vjerovati

Ğķa

NATO se približava granicama Rusije a Rusi njima i to klizeći u kost. Da li su na Kubi još aktivne ruske vojne baze?Uticaji na Sjevernu Afriku,Aziju i Bliski Istok, Južnu Ameriku su opet posebna dupla priča. Izgleda da na ovoj kugli ima malo normalnih. Zato ispaštamo svi. Sve je ovo borba između profitera ali preko leđa malih naroda i ljudi.

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Bolesna ruska zivotinja stara treba crknut pa jede g*vna putine fuj to zivotinjo

Debilu,monstrume

Ko si ti sotono da te se slusa,sve ce ti se razbit o glavu.za pola godine ce ti narod bit gladan.treba hranit drzavu od 140 miliona,sacekaj dok sankcije prorade.

Covjek

Ovaj je sasvim lud.

gost

Crkni botoksirani fašisto..

Mile

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije