Putin poslao vojsku u Donjeck i Lugansk: "Ukrajina nikad nije bila država"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mikiboj

Spremajte se za alaha turci

Nemanja

Sto si Glup??

Guest

ja sam prvi put cuo za ruse kad sa razvalijo el.šporet stari

Guest

E moj Nemanja mi se radimo spremni da na Allahovom putu postanemo šehidi ali ne zaboravi nikad ni ti takvi kao ti da kada probudite zmaja onda očekujte da vas vatra sprži .

;-)

>Spremajte se za alaha turci ka Mikiboj<<tanki ste vi za nas,kad krene veliki rat,nece vam se znati ni za trag.bicete unisteni i vi i rusija i kina.tako je zapisano u svetim knjigama,to se mora i desiti,eto raduj se i dalje.

Nikolica s prikolicom

Suverena, jedinstvena i ...jebiga...Ne znam šta im rade ambasade? :))

Nikolica s prikolicom

Zezam se, naravno. Sad tek vidite koliko vrijede međunarodni zakoni. Nulla di nulla. Ponekad važe jedino za male zemlje, ali samo ponekad, dok ne zasmetaju. Pazite se s komšijama i susjedima, oni mogu uvijek dati ruke, štono se kaže.

GenocidasiMa kako ušli još brže će izaći kao crnogorska vlada.Putin je psihopata

I mi imamo takvih psihopata na Balkanu ortodoksnih pogani

saće ba "bosna"

ahahahahahahahahahaha, alajhimanet vehabije! Također, ruski predsjednik je danas ponovo upoređivao Bosnu i Hercegovinu s Ukrajinom. Rekao da se u Ukrajini, kao nekada u Bosni i Hercegovini, provodi genocid.

halo. halo molim vas

samo da niko nije barno u hiljadugodišnju, jednu i jedinu, jedinstvenu bosnu!!! to ZLAtni ljuljan mitraljezom ČUUUUUUUUVAAAAAAAAA!

071

@saće Hoće, hoće. Ide se na rat na više frontova, pogotovo što je Rusiji strateški najbitnija RS na svijetu. Još nisi skontao kako vas svo vrijeme zavaljuju kao zadnje budale, i još vam bace 2 rublje bakšiša? :)

suljaga

Ista matrica kao i 30-tih godina proslog vijeka. Vlast udarila u glavu malom, celavom kepecu. i naravno impotentna Evropa tome doprinosi. Sve je isto, samo su drugi igraci.

Bosanac

Ovo nisu ljudi ovo su rusi ko i srbi pogane zivotinje

2

RUSI SU REMETILACKI FAKTOR MIRA U SVIJETU. F U J ....

Bezsmisleno

Ko se moze radovat ratu bilo gdje taj nije normalan,a pogotovo Rusija i Ukraina,pa osjetit cemo to svi a da metka ni cut necemo,lako je urlikat sa kauca a mobitel u rukama

/ Najnovije