Putin na samitu BRICS-a pozvao na povećanje plaćanja u nacionalnim valutama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Irfg

BRAVO ZA BRICS !!! SADA SVI KOJI PODRZAVAJU OVOG PSIHOPATU , TREBA DA DAJU SVOJ KOMAD ZEMLJE ONIMA KOJI SU "GLADNI " ZEMLJE NJIHOVE ! BRICS ?! TURSKA- KURDIMA, JERMENIMA, KOMAD: , IRAN - PAKISTANU ILI IRAKU KOMAD , KINA UJGURIMA, INDIJA PAKISTANCIMA ,BRAZIL KOMSAMA ,JUZNA AFRIKA SVOJIM KOMSAMA ! A SAV RADNICKI SVIJET U BRICS ! NE NA ZAPAD ! ZAPAD JE ZAO I TAMO NEMA " HL**** " , AUTA ,EURA , DOLARA , ZIVOTA ! BRICS JE ......?!

Politicar Dr Arsla

Bravo Vladmire Vladimirovicu. Kao sto si nedavno izjavio - bal vampira (tj anglosaksonaca) je gotov!

Desetine stranih drzavnika doslo Putinu u Rusiju!

U redu za primanje u clanstvo BRICS-a stoje drzave i drzave! Dolar se rabi za higijenu pozadinskig dijela tijela - uvodi se novi nacin medjunarodnog placanja bez swifta i pretvaranja u dolar. Zahapad na hoptorotima! Ode hegemonija in maj eaas. :)) ReiSS dohovi za spas fohosne putem humericke pomoci protiv Srbije. U fosni nista novo - vremeplov i raspad intelekta. Oloham i titam!

Od EU zemalja, dosli su Slovenci, Madjari, Bugari

Urschula na hoptorotima! :)) Humeri putem njihove kvazi stampe napadaju Tursku i Erdu sto je dosao Putinu. To je tzv demokracija! Smijes ici gdje ti ja kazem da smijes, inace jok bogumi! :)) To je ta demokracija. Ali niko ih vise ne benda. Propali ko trula vocka u kasnu jesen. :) HE HU u raspadu - samo francuski javi dug narastao na 3.000 milijardi eura, AOOOOO!!!! A nema vise izlaza, jos vise oporezovat ne mogu, raja svorc, dok ekonomija u cistoj propasti, primjera radi Xi im uveo reciprocne carine na njihove proizvode nakon podmuklog uvodjenja istih na kineske elektricne aute, a obecao da ce ako nastave sa mangupskom politikom udarit takse i na njhove pogone u Kini! :) Ide BRICS, gazi ko svi sretni, ajmoooo, dosta vise hegemonije, zapadne oligarhije, propagande i pravljenja budalama! :))

Slomi se jadan

Urschula na hoptorotima! :)) Humeri putem njihove kvazi stampe napadaju Tursku i Erdu sto je dosao Putinu. To je tzv demokracija! Smijes ici gdje ti ja kazem da smijes, inace jok bogumi! :)) To je ta demokracija. Ali niko ih vise ne benda. Propali ko trula vocka u kasnu jesen. :) HE HU u raspadu - samo francuski javi dug narastao na 3.000 milijardi eura, AOOOOO!!!! A nema vise izlaza, jos vise oporezovat ne mogu, raja svorc, dok ekonomija u cistoj propasti, primjera radi Xi im uveo reciprocne carine na njihove proizvode nakon podmuklog uvodjenja istih na kineske elektricne aute, a obecao da ce ako nastave sa mangupskom politikom udarit takse i na njhove pogone u Kini! :) Ide BRICS, gazi ko svi sretni, ajmoooo, dosta vise hegemonije, zapadne oligarhije, propagande i pravljenja budalama! :)) ka Od EU zemalja, dosli su Slovenci, Madjari, Bugari Izgide ti jadan da nam objasniš, sve i svasta. Jel ti to Zahiragić javio? Kako znas? Po stilu pisanja, konfuznim mislima, nedosljednosti, nedorecenosti, površnosti... rekao bih da je Hare, od njega dobijas tako ""vjerodostojne i kvalitetne"" informacije.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Bog

Jedan je CAR Valdimir

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije