Prvi zapadni čelnik koji se sastao s Putinom: Zašto su spominjali Jugoslaviju?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slava Ukrajini i Bosni, smrt pravoslavnom fasizmu

..

CIA ga je locirala i postavila koordinate na 21SG0T1 sistem! Ceka se da Biden podigne palac i bit ce to rupa duboka kilometar i siroka 3!

.

Gagi

Amerikanci su za Ratove u Iraku, Siriji, Libiji, Afganistanu gdje su ukupno pobili 500 000 djece, rekli da ni jedan njihov vojnik nece odgovarati za zlocine tamo nekom izmisljenom sudu... I NIKAD I NIJE... Sto se tice rata, SVE VIDIMO Rusi svaki dan sve vise i vise oslobadjaju, 2 grad po velicini u ukrajini je pao, Zelenski VISE KUKA NE DA MOLI NEGO KUKA ZA POMOC... GENERALNO UKRAJINA I POLJSKA IMAJU SREDSTVA DA SE BORE SA RUSIJOM U EVROPI, NIKO VISE, SVA VOJNA SKLADISTA NATO U EVROPI I SAD SU PRAZNA SVE SU POSLALI U UKRAJINU I SVE IM JE UNISTENO, SINOC SU RUSI OBORILI VELIKE TRANSPORTNE AVIONE IZ AMERIKE I BRITANIJE KOJI SU PREVOZILI ORUZIJE. MOZDA JE I BOLJE STO LAZETE NAROD, KAD SHVATE REALNOST BICE KASNO...

Fx

Da vidili smo Kod Nasera Orica kako ste procesuirali, osudjivali ljude koji su branili zene i djecu, zlocince ste stitili. Koliko americkih vojnika je odgovaralo za 50 000 Iracke djece sto je Bus nazvao koleteralnom stetom???

Urke

Ovaj van svake REALNOSTI, da nestane Austrije za 7 minuta, jedan Saramat dovoljan za pola evrope... Smjesni ste...

Sila Sa Istoka

>>Ovaj van svake REALNOSTI, da nestane Austrije za 7 minuta, jedan Saramat dovoljan za pola evrope... Smjesni ste... ka Urke<< TO JE TACNO, A EVROPA NEMA NUKLEARKE DA ODG, A AMERIKA CE ISPALITI NUKLEARKE SAMO AKO JE ONA NAPADNUTA. BRITANIJA IMA PAR ALI SMJESAN BR, DA ISPALE JEDNU NA RUSIJU ZA PAR MIN NEBI BILO OSTRVA BRITANIJE A NE GRADOVA...

BiH

Prava cetnicka ideologija, cuj ruska vojska oslobadja gradove u ukraini, od koga, to isto da ukrainci napanu rusiju i oslobode je od rusa, koji debili pravoslavni.Tako su pravoslavci oslobadjali bosnjacka sela od bosnjaka.

anonimno

rusi ja morate proglasit.teroeističkom agresorskih državom proglasit čitav kremij ratnim zločinccima

BOSNA

Kome si ti GAGI jadna mu majka

D aut

.. ka Slava Ukrajini i Bosni, smrt pravoslavnom fasizmu Slava Rusiji i Srbiji. Smrt sunitskom terorizmu po svetu

Aida Bukva

Jednostavno. Zato što je Jugoslavija budućnost evrope.

/ Najnovije