Procurio snimak Trumpovog divljanja: Vrištao na Ivanku, Kushnera...

Radiosarajevo.ba
Procurio snimak Trumpovog divljanja: Vrištao na Ivanku, Kushnera...
Američki predsjednik Donald Trump navodno je pobjesnio na svoje pomoćnike u petak nakon što se ministar za pravosuđe Jeff Sessions izuzeo iz mogućih istraga o povezanosti Trumpove predsjedničke kampanje i ruskih obavještajnih službi.

CNN je objavio snimke Trumpovog ureda na kojima se kroz prozor može vidjeti žustra rasprava između Trumpa i njegovih savjetnika Stevea Bannona i Jareda Kushnera, te kćeri Ivanke Trump.

Sljedeći dan otputovao je na svoje imanje na Floridi, Mar-a-Lago, samo u društvu svoje kćeri i zeta Kushnera, no navodno ga ni oni nisu uspjeli smiriti, prenosi Washington Post.

U subotu ujutro na Twitteru je objavio optužbe protiv bivšeg predsjednika Baracka Obame, za kojeg tvrdi da je naredio njegovo prisluškivanje. Trump je Obamu usporedio s Richardom Nixonom i aferom Watergate, kada je Nixon iskoristio obavještajni aparat kako bi prisluškivao protivnike, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije