Pronađeno i oružje: 84-godišnjak zapalio stan svoje djevojke jer ga je ostavila

Radiosarajevo.ba
Pronađeno i oružje: 84-godišnjak zapalio stan svoje djevojke jer ga je ostavila
Dreamstime / Ilustracija
Protiv neimenovanog 84-godišnje Italijana koji je napastvovao ženu svojih godina, jer je odlučila prekinuti njihovu višegodišnju vezu, podignuta je optužnica.

Ovaj, prema godinama neobični napasnik odlučio je se osvetiti za prekid, te je podmetnuo požar u njenom stanu, u mjestu Cecchina, južno od Rima, objavila je policija.

Taj udovac bio je nekoliko godina u vezi sa ženom koja je odlučila prekinuti je, no on to nije nikako želio prihvatiti pa je ženu neprestano uhodio i slijedio. Žena je zbog toga često morala sklonište potražiti kod vlastite djece, prenosi Hina.

Kada je vidio da je neće na taj način pridobiti, odlučio se osvetiti i izlio je kanistar zapaljive tekućine te zapalio vatru na ulazu u stan svoje ljubavi, koja srećom, te noći nije spavala kod kuće.

Policija je podnijela krivičnu prijavu, a za svaki slučaj zaplijenila je bivšem ljubavniku dvije puške i municiju koje je posjedovao.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije