Tinejdžer silovao djevojku dok je umirala: Bio sam umoran da zovem hitnu

Radiosarajevo.ba
Tinejdžer silovao djevojku dok je umirala: Bio sam umoran da zovem hitnu
Brian Varela iz Washingtona seksualno je napastovao 18-godišnju Alyssu nakon što se ona onesvijestila zbog posljedica šmrkanja analgetika Percocet u njegovoj prikolici u Lynwoodu.

Svojim je prijateljima poslao poruku kako ne zna da li je djevojka uopće bila živa "dok je obavljao posao", a potom joj je sljedećeg jutra slomio noge kako bi stala u plastičnu vreću.

Dodao je policiji i kako ju je silovao da bi mu vrijeme brže prošlo, te da je primijetio da se Alyssa ne budi, ali nije pozvao hitnu pomoć zbog toga što je bio preumoran.

Narednog jutra kada je shvatio da je Alyssa umrla otključao je njenim prstom mobitel i objavio nekoliko fotografija na društvenim mrežama kako bi zavarao obitelj i prijatelje i kako bi oni pomislili da je pobjegla od kuće. Potom je oprao njeno tijelo kako bi sprao tragove DNK-a i slomio joj noge kako bi stala u plastičnu vreću.

Otišao je potom na posao u fast food, a njeno tijelo ostavio u svojoj prikolici. Brian se hvalio na poslu kolegama kako je imao spolni odnos s Alyssom, a kada je jedna njegova kolegica vidjela objavu Alyssine majke kako joj je kćerka nestala, Varela je uhapšen, a potom i optužen za ubistvo i silovanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije