Otkriveno ko je napadač koji je profesoru odrubio glavu: Poznat i motiv

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Zalazem se za reciprocitet

miki

Svaki pripadnik islamske ideologije izvrgava ruglu Gospoda oznacavajuci ga kao proroka. Kada bi merili istom merom ne bi to bi lep scenario. Na srecu mi i oni ne nalazimo se na istoj strani ni u cemu.

JA1

@miki, srecom ne nalazimo se na istoj strani. Ja ne bih volio da budem na tvojoj strani, jer pociniti genocid i onda jos pokusavati skinuti ljagu sa svog naroda laznimargumentima nije jednostavan posao. Ne bih volio biti u kozi nacionalista, valja zivjeti sa tolikom mrznjom i jos se uz to pokusavati predstaviti normalnim.

Ratnik

Pa mi smo u Bosni imali priliku da gledamo odsjecanje glava jos 90-ih. Nista novo. Zbog knjige satkane od bajki ljudima odsjecati glavu! Ne pripadate vi evropskoj civilizaciji ni po jednom kriteriju.

JA1

@ratnik, ko vi? Po tvom niku se da zakljuciti da si pravi europejac, ti sigurno pripadas europi.

JA1

U sustini ovo sto je ovaj gospodin izjavio moze smetati samo onima koje je on u tekstu prozvao. LOPOVIMA SAKRIVENIM IZA NACIONALNOG

/ Najnovije