Procurile šokantne informacije: Sprema se atentat na Vladimira Putina?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Kad ce i ove okorjele lopove zna se ko su i oni i njihove pratilje. Neka dodju i gore samo njih skloniti oci nas bole od njih smradova.

Guest

Pa sta je tu šokantno. To je cisti sevap.

TNT

DA, tacno tako isto kao i na Vucica svaki drugi dan ... ne znam za Putina kao ce proci po tom pitanju ali Vucic ima tu srecu da pored sebe ima Vulina koji je svaki Atentat uspjeo na vrijeme da sprijeci a Atentatore, e to ne znan tu je vec problem ...

Boom

Ej ej sprema se da se smakne putin al samo pssssst to je tajna. Ko o tome zna samo istok sjever jug a zapad i zapad.

I Hitleru je došao kraj i umro je mizerno

Kao što će i ovaj mali botoksirani kretenčić

Mile je čkapi

DA, tacno tako isto kao i na Vucica svaki drugi dan ... ne znam za Putina kao ce proci po tom pitanju ali Vucic ima tu srecu da pored sebe ima Vulina koji je svaki Atentat uspjeo na vrijeme da sprijeci a Atentatore, e to ne znan tu je vec problem ... ka TNT ____ Migao bi picousti na revers 5-6 dana da im.posudi vulina. Da to oko kepeca vulin riješi, a ovamo niko neće ni primjetiti da frfljo fali...

gost

Dobre vijesti, nadam se da će i uspjeti.

Habuhabuhabu

Koliko je ljudi poslao u smrt, baš bi nam nedostajao. Pomislite koliko drugih ne bi otišlo u smrt.

Hava

DA, tacno tako isto kao i na Vucica svaki drugi dan ... ne znam za Putina kao ce proci po tom pitanju ali Vucic ima tu srecu da pored sebe ima Vulina koji je svaki Atentat uspjeo na vrijeme da sprijeci a Atentatore, e to ne znan tu je vec problem ... ka TNT Bilo je atentata na Hitlera, snimljen i film da Tom Kruzom. Bilo i na Musolinija, pa trc - nista.

HA JESI GLUP I BYDALETINA

Kao što će i ovaj mali botoksirani kretenčić ka I Hitleru je došao kraj i umro je mizerno Informisi se malo. Hitler umro negdje u Juznoj Americi sa skoro 90 godina. Gledaj malo History, National Geographic, i mnoge kanale koji proucavaju istoriju.

/ Najnovije