Prijeti li Europi nova epidemija: Prvi simptomi groznica, glavobolja i bolovi

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

OK, dogovoreno, evo nas vec se bojimo. I slusat cemo "struku". Ima li vec kakav novi otrov da se njime i ubodemo, ili moramo sacekat? Trebaju li kakve potvrde da si zdrav?

Meho

Nigdje vise pedera ko u Spaniji.

Sabinica

Pa napisite da se epidemija siri seksualnim putem izmedju LGBT populacije. Budimo otvoreni!

Car

Upravo ste populaciju cijepili prisiljeno protiv Korone. Šta sad idu Majmuske boginje,pa će lavlje,tigrove i ostale doći na red. Ko tu koga više.

Dm

Kad nas vode ovi razbojnici iz Who ocikivat je svasta

Salih

NISTA ko hoce da normalno zivi MORACE se i boriti oni nas da ubijaju i muci mi CEMO njih druge nema

Blentoven

De još malo strašite ljude evo svi ćemo pocrkati! Bježte ljudi eto majmunskih boginja! Fuj!

/ Najnovije