Jeziva otkrića na imanju čovjeka koji je oteo par pa koristio njihov Facebook

Radiosarajevo.ba
Jeziva otkrića na imanju čovjeka koji je oteo par pa koristio njihov Facebook
BBC / Todd Kohlhepp pokazuje policiji gdje je sakrio tijela
Priča o nestalom paru, na čijem je Facebook profilu neko objavljivao jezive stvari nakon nestanka, postala je još tragičnija.

Nakon što su prošle sedmice policajci pronašli Kalu Brown (30) zavezanu u kontejneru, na imanju Todda Kohlheppa (45), nažalost, objavljeno je da je u blizini kontejnera pronađeno i tijelo njenog vjerenika Charlesa Davida Parkera.

Kohlhepp je Parkera ubio iz pištolja, dok je stajao ispred Kale, ispričala je ona policajcima.

Par je nestao 31. augusta, nakon što je Parker odvezao Kalu Brown na Kohleppovo imanje na posao.

Kohlhepp je iz zatvora izašao prije 15 godina, u kojem je služio 15-godišnju kaznu, za zlostavljanje i silovanje maloljetne djevojke koja je živjela u kući pored njega. Također, policija sada istražuje njegovu povezanost s još najmanje sedam ubistava.

Osumnjičeni je već priznao četiri ubistva – neriješeni slučaj „Superbike Motorsports“ iz 2003, u kojem su ubijeni vlasnik radnje, menadžer, mehaničar i računovođa, a šerif Chuck Wright otkrio je i kako im je pokazao gdje je na ogromnom imanju zakopao još dva tijela. Pretpostavlja se da imanje krije još posmrtnih ostataka.

Nakon što je izašao iz zatvora postao je uspješan biznismen, dobio je i dozvolu za pilotiranje, ali sudski spisi iz doba kad je osuđen za silovanje i mučenje, otkrivaju jezivu osobu – razbijao je prostorije čekićem, sipao izbjeljivač u akvarij s ribama, pucao u psa... njegov otac je tada rekao da je njegov sin samo u stanju pokazati bijes i ljutnju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije