Preminuo William Shakespeare, prvi muškarac koji je primio vakcinu protiv COVID-a

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mak

Jel umro od vakcine ili od starosti..

hipokratov zakletnik, a ne hipokrit

Jel umro od vakcine ili od starosti.. ka mak Logicno od starosti. Od vakcine nema sanse da moze umrijeti i tu se prica zavrsava. Nevakcinisani umiru od covida samo, vakcinisani od starosti i bolesti koje su imali. Jasta je bolan nego do vakcine koja je izazvala imunoloski bum u organizmu. Testna je faza, pogotovo sto ce tek poceti haos od nuspojava. Osporavace svi u glas da neko moze od vakcine nakon pola godine, godinu, dvije, pet imati teske nuspojave ili smrtni ishod. Pfizer je tu najgori, nema te sile da neko moze ili smije zavesti nuspojave ili smrt od vakcine.

M

Sad je id bolesti , nije od vakcine, a da je ranije bilo bi od korone, ove lazi postaju smijesne, ustani narode, pokorit ce nas. Covid pasosi prije godinu su nazivani teorijom zavjere, a vidi sad.

.

Pa hajde, što ne ustaješ? Šta čekaš? Pun svijet nepismene stoke...

ma

Znači da vakcina radi svoj posao hahaha navalite

/ Najnovije