Frontmen grupe Jamiroquai se oglasio nakon nereda u Americi

0
Radiosarajevo.ba
Frontmen grupe Jamiroquai se oglasio nakon nereda u Americi
Foto: Prtscr/Twitter / Jay Kay

Pjevač poznatog britanskog funk benda Jamiraquai, Jay Kay, osvrnuo se na mnogobrojne komentare koji su se pojavili na Twitteru posljednih dana.

Kategorično je demantovao da je on jedan od ljudi koji su nasilno ušli u zgradu američkog Kongresa u srijedu, i da nema veze s Jakeom Angellijem.

Jay Kay, koji je između ostalog poznat po kreativnim kapama koje često nosi tokom nastupa, upoređen je s Jakeom Angelijem.

Radi se o jednom od najistaknutijih pristalica Donalda Trumpa koji je bez majice, sa licem obojenim u boje zastave SAD-a, i sa šubarom sa rogovima, ušao u zgrade institucija Sjedinjenih Država.

“Dobro jutro svijete. Možda neki od vas misle da su me vidjeli u Washingtonu proteklu večer, ali ja nisam bio sa tom svjetinom,” rekao je Jay Kay.

Podsjećamo, Jake Angelli je slabo poznati i ne baš uspješan pjevač te glumac iz Arizone. Poznat je i kao Q Šaman i lider je tog konspiracijskog pokreta kojeg je FBI stavio na popis potencijalno opasnih organizacija.

Gol do pojasa, lica obojenog u crveno, bijelo i plavo, s vikinškim pokrivalom na glavi od životinjske kože i rogova, Angelli je u proteklih godinu dana postao upečatljiva figura ovog pokreta nastalog na teorijama urote.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije