"Potpuno rasulo"; ShadowBreak objavio presretnute poruke ruskih vojnika

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

PROPAGANDA

PROPAGANDA

PROPAGANDA

PROPAGANDA

A--ha

A neprekidno granatiranje Sarajeva 3,5 godine "u živo meso" nije bio zločin protiv čovječnosti! Evropo, srami se zbog svojih dvostrukih aršina!

Ljiljan

To je gladno I bez rata,u miru su jeli jednom na dan a sada jednom u tri dana!Bijeda od vajkada od kako znaju za sebe!

mile

britanski smradovi pokušavaju dezinformacijama da se uključe u rat. Kad već nemaju muda da nešto urade. U povijesti su uvijek ratovali samo protiv višestruko slabijih i nenaoružanih naroda. Kad ih poraze, onda bi im uzimali kompletno bogatstvo. E sad kad je nestalo toga, pokušavaju, zajedno sa amerima da zavade države. Kao što je slučaj u Ukrajini. Uvjerili ukrajince da mogu s rusima i sad se povukli. Kad se sve završi, onda će gledat da love u mutnom.

Zizi

Sve su to nečija djeca, očevi, braća, muževi..

Dandy

SLAVA UKRAINI!

A. A. A

Zalost I tuga rat je nesreca I gubitak veliki to svi znaju glupaci su ratovali uvijke a I dalje ciji mi se

Plavi

Ništa čudno. I u 2. Sv. ratu, iza postrojbi koje su napadale išli su komesari, sa zadaćom da UBIJU svakog vojnika koji zaostane, pa makar i čizme vezao. Djed od moga prijatelja Nikite je rekao, Mi nismo dobili rat ni tehnikom, ni taktikom.... nego mesom i čelikom. Rusija je sila samo na youtube, i u srbiji.

Murga Drot

britanski smradovi pokušavaju dezinformacijama da se uključe u rat. Kad već nemaju muda da nešto urade. U povijesti su uvijek ratovali samo protiv višestruko slabijih i nenaoružanih naroda. Kad ih poraze, onda bi im uzimali kompletno bogatstvo. E sad kad je nestalo toga, pokušavaju, zajedno sa amerima da zavade države. Kao što je slučaj u Ukrajini. Uvjerili ukrajince da mogu s rusima i sad se povukli. Kad se sve završi, onda će gledat da love u mutnom. ka mile Mile pusku u ruke i na front sa ruskom bandom.

Al

Pu al lazete

Boze sacuvaj

Gledam ljudi iz svojih dvorista za 2 minute unistili kolonu oklopnih vozila,molotovljevum koktelima,jad i bijeda od vojske,nato bi ih satro za 24 sata.

JOCA BOCA

MA VIDE TI CUVENE BRITANSKE PROPAGANDE. TO KO ONAJ PAPAK IZ LATVIJE STO KAZE NEKI DAN KO FOL IMAM JA ZAPISNIK SA PUTINOVOG SASTANKA. ON MAJMUN DA 8MA ZAPUSNIK. HA HA HA. DAJTE NE PALITE NAROD TIM LAZIMA I SRANJIMA SAMO JE JOS GORE.

Sergej

toliko im "lose" ide da su za 4 dana osvojili Teritoriju bivse Jugoslavije uz minimalne Zrtve. Svi poginuli su zagrizeni Neonacisti koji se i ne racunaju u ljude.

nacisti ratuju protiv rus

nacisti

molim te lijepo branis li ti naciste

To je gladno I bez rata,u miru su jeli jednom na dan a sada jednom u tri dana!Bijeda od vajkada od kako znaju za sebe! ka Ljiljan *ako mozes njiima zaboraviti mozes i drugima

Jadovi jedni

U Bosnu su dolazili Rusi iz Ukrajine. To je zaista istina. Samo tada ih nismo razlikovali. ONi su zadojeni mrznjom protiv nas. Tamo su isli i Srbi u Ukrajinu. Da su im dolaizli Ukrajinci , ne bi Srbi sada ratovali protiv njih neg su sa svojom rajom iz Donbasa.

/ Najnovije