Pogledajte trenutak kada su roditelji očajnički potrčali prema školi u Teksasu

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte trenutak kada su roditelji očajnički potrčali prema školi u Teksasu
Foto: TW / triantafyllidi2 / Roditelji u potrazi za svojom djecom

U masovnoj pucnjavi koja se dogodila u utorak, 24. maja, u osnovnoj školi Robb u teksaškom gradiću Uvaldeu, ubijeno je 19 učenika i dvoje odraslih.

Naoružani napadač, 18-godišnji Salvador Ramos, mrtav je i vjeruje se da nije imao pomoć u ovom teškom zločinu.

Snimak koji je objavljen na društvenim mrežama prikazuje roditelje kako očajnički trče prema osnovnoj školi Robb u Uvaldeu u Teksasu.

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Snimka je podijeljena na mreži Snapchat, a kasnije i na ostalim aplikacijama te prikazuje nekoliko roditelja kako idu prema školi.

Drugi snimak pokazuje kako roditelji pokušavaju ući u prostore škole kako bi provjerili kakvo je stanje s njihovom djecom, prenosi Net.

Snimak su se pojavile nakon što su otkriveni daljnji detalji o jednoj od odraslih žrtava. Učiteljica četvrtog razreda Eva Mireles ubijena je zajedno s najmanje 19 djece i još jednom odraslom osobom.

Naoružani napadač, 18-godišnji Salvador Ramos, mrtav je i vjeruje se da nije imao pomoć u ovom teškom zločinu.

Ubica je živio u Uvaldeu, gradiću oko 130 kilometara udaljenom od San Antonija, gdje je pohađao i srednju školu. U aprilu je dao otkaz u lokalnom Wendy'su, američkom lancu restorana brze hrane, gdje je radio godinu.

"Znate kako moji dečki pričaju jedni s drugima i prijateljski su raspoloženi? On nije bio takav. Niko ga zapravo nije poznavao. Bio je tih i povučen. Dolazio bi na posao, odradio smjenu i išao kući. I tako iz dana u dan", rekao je Ramosov poslovođa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije