Pogledajte kako je Putin letio u moćnom ‘Bijelom labudu‘: Već se govori da je to zapravo poruka...

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

HOW YES NO

.............................. Sto se tice mrznje, obrati se ovdje individuama poput ljiljan, bosanac, itd, ima ih mirijade :). ka Jesi ti mujkan, neces se meni sakrit! Nažalost, sine, "promašio si ceo fudbal"- vašim plemenima i bremenima ne pripadam. Iz bezbroj razloga, ne samo što je činjenično nemoguće. Moja, ubijena zemlja, zvala se SFRJ. I nije se klanjala nikom, a bila je bolja stostruko od svih vas zajedno, a o današnjoj EU, Rusiji i USA da i ne govorim.

Neno

Lijepe riječi su ukras!

Je, odlicna je bila, haha:

Nažalost, sine, "promašio si ceo fudbal"- vašim plemenima i bremenima ne pripadam. Iz bezbroj razloga, ne samo što je činjenično nemoguće. Moja, ubijena zemlja, zvala se SFRJ. I nije se klanjala nikom, a bila je bolja stostruko od svih vas zajedno, a o današnjoj EU, Rusiji i USA da i ne govorim. ka HOW YES NO ............................. Par nepar za gorivo, stedisama otmu devize, nema za kupit ovoga, onoga, a jos zabranjen uvoz istoga npr. gradjevinski *****ijal falio (ah da, ti nisi nikad skupio para za kucu gradit, OK, shvacam te), hoces slusat dobru muziku - eh ne mozes kupit HiFi, maksimalno Iskrin mijau-mijau od 2x7 vata itd, da ne duljim. Jednoumlje vladalo, moras mislit kao SKJ inace zacas mogu bubrezi da budu odbijeni, u osnovnoj nema biranja koji ce ti jezik dijete ucit - do J ili K svi ruski, od tog slova nadalje svi engleski, ma bjeeeeezi ..... zivis ti sinko moj u vremeplovu. I samo da znas, smijem se u 100.000 Eura odmah okladit da si ipak mladji od mene.

HOW YES NO

............................. Par nepar za gorivo, stedisama otmu devize, nema za kupit ovoga, onoga, a jos zabranjen uvoz istoga npr. gradjevinski *****ijal falio (ah da, ti nisi nikad skupio para za kucu gradit, OK, shvacam te), hoces slusat dobru muziku - eh ne mozes kupit HiFi, maksimalno Iskrin mijau-mijau od 2x7 vata itd, da ne duljim. Jednoumlje vladalo, moras mislit kao SKJ inace zacas mogu bubrezi da budu odbijeni, u osnovnoj nema biranja koji ce ti jezik dijete ucit - do J ili K svi ruski, od tog slova nadalje svi engleski, ma bjeeeeezi ..... zivis ti sinko moj u vremeplovu. I samo da znas, smijem se u 100.000 Eura odmah okladit da si ipak mladji od mene. ka Je, odlicna je bila, haha: Je, je, sve je tako kako si naveo- izraubovani antijugoslavenski revizionistički narativ. Desničarska mantra, vama sve počinje od godine nulte 1990. kad ste se vratili, povampireni, a bili ste poraženi 1945. Uživaj, ovo je vaš, vrli i divni, novi svijet. I vaš, najnoviji, trijumf volje. Vidjet ćemo do kada.

Samo ti mrzi i dalje.

***

Istina

Mozemo se mi sa mindera pored fildzana kahve ismijavati kao i uvijek sto radimo ali ovo moze lakse eskalirati nego ikada do sada.

/ Najnovije