Pogledajte kako izgledaju osumnjičeni za teroristički napad u Moskvi nakon ispitivanja

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Nisu ovo isilovci, ovo su budale koje su se polakomile za pare. Ko zna ko i šta je iz ovoga.

Sram i stid bilo Ruse!

Pa ne znaju ni da je rahamahazan, dje ce sada tuc ove dobre decke, koji su samo rijesili svijet 140-tak zlikovaca? Trebali su im kaHvu i raHatloHokuHum.....Tako kaze bbc pa zatim onda tako misli i teroristicki portalchich u svojoj subalternoj dimenziji, predvodjen farouchetom velechetom, dokazanim mrziteljem svega nemuslimanskog!

Borac sa Žuči

Dvije najveće džamije u Evropi nalaze se u Rusiji. Prva po veličini nalazi se u gradu Šaliju "Ponos muslimana" i može primiti 30.000 + 70.000 klanjača, i druga po veličini nalazi se u Moskvi "Centralna džamija" može primiti 10.000 klanjača i do nedavno je bila najveća džamija u Evropi.

Gcjcugvzvijv

Solidno su ispitani. Biće to najduže umiranje u istoriji.

Vlad

Daleko bolje od onih koje su raznijeli...

Ssss

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Namamili ih čifuti i katolibani da za njih odrade posao u Rusiji.

/ Najnovije