Poginuo karikaturista koji je nacrtao poslanika Muhameda

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ALLAHOVA je zadnja!!

.

Ima pravde

Ima pravde i za budale poput ovog,dabogda gorio u dzehenemskoj vatri

Za ja1

Jbg , pa sačekaj malo pa ćeš vidjeti.

Nbs

Po komentarima bi rekao da jos uvijek zivite u cetrnaestom vijeku a obrazovanje ravno djeci u drugom osnovne napredno samo tako nastavite

Damianusdarcus

Zaboli me i za njega i za Muhameda!

!

Zaboli me i za njega i za Muhameda! ka Damianusdarcus majmune mrtvi

Tango

Znam samo da je vizac jamiona bogatiji za 100 000 dolara. Ostalo je sve ubleha. Opet se potvrdjuje da su pilicajci najgori vozaci u Svedskoj.

Tango

Znam samo da je vozac kamiona bogatiji za 100 000 dolara. Ostalo je sve ubleha. Opet se potvrdjuje da su policajci najgori vozaci u Svedskoj.

Sasa

Umjetnik!?

lol

jao pacenika u komentarima

Gost

Poznato je da u islamu nema slika svetaca kao kod kršćana (hrišćana). Ako nikada nismo vidjeli sliku proroka Muhameda kako znate da je on u karikaturi nacrtao baš Muhameda?

Hm

Kakvi zatucani likovi! Jel moguće ovo u 21.vijeku!

@Tango

Pa reci ti meni Tango kako je Švedskoj kako je vrijeme. U Švedskoj problemi zdravo

/ Najnovije