Pobuna u vojsci Rusije: 'Odbijamo da izvršavamo njihove glupe, loše osmišljene i pijane naredbe'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ide sad...

Recite nam opančari da ovo nije istina...

HAHAHAHA, britohumericke propagande, HAHAHA...

i poceo citat clanak nisam, samo naslov. :) Da ti nesto objasnim, propagandisto! Rusi gaze, Rusi pobjedjuju, Rusi su najjaca nacija na svijetu. Imaju najjacu vojsku na svijetu. Rusi nikada nisu bili na pogresnoj strani povijesti i Ruse niko nikad nije trebao spasavat, ni od Napoleona, ni od Hitlera, a da ne bi od debiliziranog zapada i njegovo orudja, tzv. hukrajine. :)))) Moral u vojsci je dobar jer su vojnici (koji nisu placenici) uvidjeli protiv koga i cega, kakve posasti se bore i vide da pobjedjuju. Putin nikad nije bio popularniji!

Rusoslijepac

Ne moraš ni čitati članak, dovoljno je da pogledaš šta sami ruski vojnici govore.

Jedan od ukrajinskih oficira pozvao svoju

vojnu komandu da organiziraju komisarijate za (izmedju ostalog nasilnu) regrutaciju vojnika da pojaca filtre na bazi ideoloske orijentacije. Naime, nasilno mobilizirani ukrajinski Rusi, a zna ih biti cak i vecina u ponekim jedinicama!!) ne zele da govore ukrajinski, hoce ruski. Nastaje nedostatak minimuma potrebna komunikacije. Taj zapovjednik kaze da mu je nemoguce ista organizirat na prvoj liniji sa vojskom koja se medjusobno ne zeli razumjet. To je jos jedan dokaz da je iminentan krah ukronacista.

U tijeku je summit BRICS-a u Kazanju.

Britohumerickopropagandni portalcic ni rijeci o tome? :)) Dakle, nebitno je sta kaze EKONOMSKI DALEKO NAJJACA ORGANIZACIJA NA SVIJETU?? :)) Bitno je sta? Mozda reiSSove dohove? :)) Hfatihe? E moji jadnici, zao mi vas, ali ima zasto je fosna zaostala, nije to zato sto su ljudi u prosjeku tamo mnogo pametni.

propaganda nejtoua

ahahahaha mošnje *****alne prepisuju iz ekspresa, čudo ne iz jutarnjeg!? pogledajte malo američke nezavisne medije -- suprotno je

Slomi se ti jadan

i poceo citat clanak nisam, samo naslov. :) Da ti nesto objasnim, propagandisto! Rusi gaze, Rusi pobjedjuju, Rusi su najjaca nacija na svijetu. Imaju najjacu vojsku na svijetu. Rusi nikada nisu bili na pogresnoj strani povijesti i Ruse niko nikad nije trebao spasavat, ni od Napoleona, ni od Hitlera, a da ne bi od debiliziranog zapada i njegovo orudja, tzv. hukrajine. :)))) Moral u vojsci je dobar jer su vojnici (koji nisu placenici) uvidjeli protiv koga i cega, kakve posasti se bore i vide da pobjedjuju. Putin nikad nije bio popularniji! ka HAHAHAHA, britohumericke propagande, HAHAHA... Aj ba SDAovac razguli, da ti sta drugo ne kažem.

Čuli smo to već ranije

i poceo citat clanak nisam, samo naslov. :) Da ti nesto objasnim, propagandisto! Rusi gaze, Rusi pobjedjuju, Rusi su najjaca nacija na svijetu. Imaju najjacu vojsku na svijetu. Rusi nikada nisu bili na pogresnoj strani povijesti i Ruse niko nikad nije trebao spasavat, ni od Napoleona, ni od Hitlera, a da ne bi od debiliziranog zapada i njegovo orudja, tzv. hukrajine. :)))) Moral u vojsci je dobar jer su vojnici (koji nisu placenici) uvidjeli protiv koga i cega, kakve posasti se bore i vide da pobjedjuju. Putin nikad nije bio popularniji! ka HAHAHAHA, britohumericke propagande, HAHAHA... Jes, jes i Zahiragić brnjo isto govori. To ti Zahiraga reko?!

Kad si tup nisi svoj

i poceo citat clanak nisam, samo naslov. :) Da ti nesto objasnim, propagandisto! Rusi gaze, Rusi pobjedjuju, Rusi su najjaca nacija na svijetu. Imaju najjacu vojsku na svijetu. Rusi nikada nisu bili na pogresnoj strani povijesti i Ruse niko nikad nije trebao spasavat, ni od Napoleona, ni od Hitlera, a da ne bi od debiliziranog zapada i njegovo orudja, tzv. hukrajine. :)))) Moral u vojsci je dobar jer su vojnici (koji nisu placenici) uvidjeli protiv koga i cega, kakve posasti se bore i vide da pobjedjuju. Putin nikad nije bio popularniji! ka HAHAHAHA, britohumericke propagande, HAHAHA... Haj ti lijepo pogledaj video i sta u njemu govore ruski vojnici. I da ne zaboravim, hahahaha...

Generalna opravka

Recite nam opančari da ovo nije istina... ka Ide sad... Nanule nosamo, napredni u nas gaze u zepama, sa telefonima Samsung sa 4 kamere, i termosicama sa mlakom bozom... eto nas kod fon Urshule samo što nismo!

/ Najnovije