Po Bidenu Trump se zove George: Donald se odmah oglasio

2
Radiosarajevo.ba
Po Bidenu Trump se zove George: Donald se odmah oglasio
Print Screen / Jill i Joe Biden

Demokratski predsjednički kandidat na izborima u Sjedinjenim Američkim Državama Joe Biden zaboravio je, izgleda, kako se zove njegov republikanski rival i aktuelni predsednik Donald Trump.

Biden se, u prisustvu supruge Jill, obratio glasačima i rekao kako "moramo da spriječimo još četiri godine Georgea".

"Još četiri godine Georgea, ovaj Georgea - i naći ćemo se u poziciji gdje ako Trump bude izabran, bićemo u drugačijem svijetu", kazao je Biden. 

Dok govori, supruga koja se nalazi pored njega dva puta otvara usta kada Biden kaže "George", pa su neki špekulirali da mu možda šapuće "Trump". 

Snimak je mnoge nasmijao, pa su ljudi raspravljali da li je Biden pomiješao Trumpa sa Georgeom Bushom starijim ili Georgeom Bushom mlađim. Oni su bili republikanci i bivši predsjednici SAD.

Bidenova greška nije, naravno promakla Trumpu. 

"Joe Biden me je nazvao Georgeom jučer. Nije mogao da se sjeti mog imena. Dobio je malu pomoć od voditelja da završi intervju. Kartel lažnih vijesti radi prekovremeno da bi ovo zataškao", napisao je Trump na svom Twitteru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije