Peti dan invazije na Ukrajinu: Markarova tvrdi - Rusi upotrijebili vakuumsku bombu?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Etiketa

Putin je novi Hitler i Rusija je fašistički agresor, a ostaje još da vidimo da li će biti i genocidna...a jednom kad narod dobije te etikete, ima ih dokle god postoji, ko i Srbi od 95g da su genocidni.

SLAVA UKRAJINI

Ukrajinski Cavoglave https://m.youtube.com/watch?v=WrFrLGcRioA

Dara iz Karlobaga

Jasno je od 95g da ne postoji bolje oružje od pesme Čavoglave i od pokliča za dom spremni (Zato ih žele zabranit), od naroda koji ne msli na svoj život (Blajburg) nego kako da se povampiri i da ga za svoj narod, za svoju Domovinu! A ovo obično oružje se lako kupi.

Kornet

Strašno kolika je moć u to jednom pokliču ZDS! Kako može biti ustaški, a ne od svake vojske na svetu, da sa njim viče, da je spremna na odbranu svog doma i domovine, a ne na razaranje i otimanje tuđeg? NEVEROVATNO! Ukrajinci napravili obradu Tomsonovih Čavoglava za motivaciji i pdelili kažu 25 mil. pušaka, ma to je gotovo ljudi moji, nema Putin šanse pored tako motivisanog naroda. SAMO NUKLEARNA i.

Groblje tenkova

Povampireni Ukrajinci mu pojeli ceo bataljun vojske, spalili ih u transportnim vozilima i oklopnjacima, da je jadan Putko puko ko kokica. Lako je moguće da i on, na krju sebi prosvira mozak, a i da bude pokopan u bašti ko neko kuče.

Slom

Milošević je bio još bolji čovek, namesto da osvoji Vukovar za 3 dana i još 3 dođe do Zagreba, jer nisu imali ni vojsku ni oružja, on je posle Groblja tenkova napadao čak 3 meseca, dok su ustaše dizale vojsku i osvajale vojarne alooooooo. Na kraju namesto cele Slavonije i 50% obale, on samo dao albancima Kosovo...predivan čovek, koji nikako ne zaslužuje da bude pokopan u bašti ko neko Milo kuče?

Hjlfh

Mujo de proveri flašu uhali, ove redukcijebaš jebu živce. Ture u ustašama lako je prepoznati po preterivanju, ne ide im to uostalom kao ni bilo šta drugo ;)

Aida Bukva

Odgovor je jednostavan. Rat za sirovine. Danas nafta, prirodni gas a sjutra voda. Treba se seliti u zemlje koje nemaju ništa osim zemlje i prostora. 0 prirodnih bogatstava.

/ Najnovije