Pazite na stvari dok točite gorivo - ovakve krađe su veoma česte

Radiosarajevo.ba
Pazite na stvari dok točite gorivo - ovakve krađe su veoma česte
Da biste iskoristili usluge benzinskih pumpi dovoljno je svega nekoliko minuta, no u tih nekoliko minuta može vam se dogoditi mnogo neželjenih situacija.

Televizija Fox 11 iz Los Angelesa objavila je, tako, na svojoj facebook stranici video jedne od nadzornih kamera, u kojem je moguće vidjeti kako je, za vrijeme kupovine, jedna gospođa pokradena na benzinskoj pumpi.

Ona je parkirala svoj automobil i izašla iz njega, kako bi dosula benzin u rezervoar i platila uslugu koju koristi. Ipak, za vrijeme kupovine ostavila je otključana vrata od automobila, a njenu neopreznost iskoristio je drugi vozač, kako bi joj ukrao njene privatne stvari.

Manje od minut vremena bilo je dovoljno da čovjek, koji je također automobilom došao na benzinsku pumpu, izađe iz automobila i ukrade tašnu sa vrijednim stvarima iz automobila gospođe koja je dosipala benzin u rezervoar.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije