Panika u svijetu zbog omikrona: Japan zbog novog soja strancima zabranio ulazak

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Reuf

Javte kad ispucate sva slova alfabeta. Sta kazu, vakcina ucinkovita hahah. 95% populacije asimptomatski ili blaza prehlada ili blaza gripa prebole covid varijante. Evo i od mene lijek 95% ucinkovit...popijte casu slane vode i garantujem da ce 95% populacije prezivjeti covid sa blazom slikom. Koga vi zaj....

Gost

Što ne mogu ovih antikasera, popilo svu pamet svijeta. A kad se razbole trče u bolnicu i primaju sve i svašta samo da glavu spase. Budite dosljijedni, liječite se kod homeopata.

Ghost

Što ne mogu ovih antikasera, popilo svu pamet svijeta. A kad se razbole trče u bolnicu i primaju sve i svašta samo da glavu spase. Budite dosljijedni, liječite se kod homeopata. ka Gost Redovno slabije obrazovani, ne obaziri se na tu "pamet".

Koki

Što ne mogu ovih antikasera, popilo svu pamet svijeta. A kad se razbole trče u bolnicu i primaju sve i svašta samo da glavu spase. Budite dosljijedni, liječite se kod homeopata. ka Gost Redovno slabije obrazovani, ne obaziri se na tu "pamet". ka Ghost << Čim ti pamet i IQ moras dokazivati vakcinacijom, popisam ti se na tvoju diblomu i mozak

/ Najnovije