Ova zemlja uvodi obavezno vakcinisanje u vozovima, brodovima i avionima

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tol

Nadam se da ce te propasti ko Grcka sa vasim zakonima koje je i Babilon imao u svoje vrijeme pa propao citav u zemlju Bozijom voljom.

Stari dedo

Da vam dedo stari kaže nešto. 39te sam imao 10 godina, dobro se sjećam ko da je juče bilo. Te godine su krenule švabe na Poljsku, pa na Češku a svijet je nijemo gledao u novinama i slušao na radiju. Sve govorili, što ti je švabo sila. I tako krenuo švabo redom i dođe i do nas te 41 godine. Belaj! Povampirili se domaći izdajnici, zapojasao švabo na svakom koraku. Sila! Prava sila. 2 godine je prošlo od prvog prelaska granice, došli su tiho i bez najave, ušli i poharali. Svetinja se pogubila. E te 41 se dedo osjeća i sada kao prije 80 godina. Nije dedo glup! Vidi dedo šta se dešava u svijetu. Šta se dešava u Australiji. Vidi dedo da i Kanada šapatom pada, da padaju države u nizu. Sada je to sve otvorenije nego prije 80godina. Protok robe, informacija, tehnološki napredak. Ali da vam dedo nešto kaže! Počeo je 3. svjetski rat, samo toga još niste svjesni. Nije neprijatelj švabo. Neprijatelj je mnogo veći i jači. Neprijatelj su elite, bogataši! Na svojoj strani imaju novce i resurse kao što je imao i švabo. Na svojoj strani imaju i medije, imao je i Gebels. Na svojoj strani imaju političare, doktore i opasno oružje kojim napadaju svetinju. Narod je goloruk. Narod nije svjestan šta mu se sprema. Narod će se probuditi kasno, a kad se probudi, valja se organizovati i goloruk napast neman, braniti zatrovanu svetinju. Dug će to rat biti. Pobjediće narod. Nestaće elite i bogati. Neće biti više ništa što je bilo, ali će se izboriti sloboda! Živi bili pa vidjeli. Dedo to neće dočekati. Vidio je dedo svašta za života. Mladim valja u konačan obračun!

@Stari dedo

A mi ti odmah povjerovali da si stari dedo od 92leta(ljeta) i da se super služiš tehnikom, e deda deda baš si....

@Stari dedo

Ma iskopa će tebe Bili ja ti kažem

/ Najnovije