Orban ne želi izbjeglice: Rasporedio vojsku na granici

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Eto mene u izbjeglistvo kod tebe nosim ti suskavac,vegete,farmetke i jos ststa da te posjetim na mladost i "imanje" kako si zvio.

Bra'o majmune..

..sjedi e'o banana..

svinja

*

Orban-Vucic

Zeznuo sam se...Ruske trupe su cule za moju mamu i sestru,pa dolaze na "dizanje morala"...dobro je,do sada sam ih ja morao namirivati..

Advokat

Orban ce zavrsiti kao Musolini, objesen za muda naopako na glavnom trgu u Budimpesti!

SIPA

Za Orban-Vucic - pazi kad otvaras vrata mogao bi ti pokucati neko ko ti je provalio IP adresu. Takvi "internet ratnici" kao ti obicno se muče satima prije nego sto ih se zakolje.

Salih

ovaj nilski konj je pretjerao o njegova nacija zato sto ga slijedi da imaju pameti vecinske drzave prekinuti sve saradnje sa madzarskom izolirani je od ostalog svijeta kako se Boga ne boje fuj

Pravda

Bjezat ces I ti majmune I tko ce primiti tvoj narod

Zoltan

Laz je da Orban ne zeli primiti izbeglice iz Ukrajne

Tom78

Nije istina , Mađarska prihvata sve izbeglice iz Ukrajine !

Voj

Totalna dezinformacija. Orbán je obisao granicno podrucje. Pomaze se svima, bez obzir a na nacionalnost. Zasto lazete?

/ Najnovije