Oglasio se milijarder kojeg je Epstein navodno snimao s mladim djevojkama

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se milijarder kojeg je Epstein navodno snimao s mladim djevojkama
Foto: Printscreen / Jeffrey Epstein

Nakon šokantnih vijesti o tome da je Jeffrey Epstein navodno snimao Bill Clintona, princa Andrew i Richard Branson tokom odnosa na svom ostrvu, Breason se oglasio.

Sara Ransom, jedna od žrtava koje su svjedočile, navela je u pismu koje je 2016. poslala jednom novinaru da je Jeffrey Epstein tajno snimao svoje nabrojane prijatelje dok su imali odnose s mladim ženama.

"Kad je moja drugarica imala odnose s Clintonom, princem Andrew i Richard Branson, Jeffrey je u svim tim odvojenim situacijama snimao", rekla je i kaže da je sopstvenim očima vidjela da se to dogodilo.

Sarajevom se večeras provozala kolona od 30 vozila u defileu. Ovo je razlog

Sarajevom se večeras provozala kolona od 30 vozila u defileu. Ovo je razlog

"Lično mogu da potvrdim da sam, sopstvenim očima, vidjela dokaze ovih činova, koji ih jasno identifikuju kako imaju odnose s mojom prijateljicom. Više ću nego rado svjedočiti pred sudom, pod zakletvom", rekla je.

Međutim, Richard Branson se brani, nazivajući optužbe "neosnovanim". Njegov portparol ukazuje na članak iz 2019. koji sugeriše da je Sara Ransom izmislila takve trake kako bi skrenula pažnju s Epsteinovog ponašanja.

Ona je u svom pismu navela i da je Donald Tramp imao odnose s "mnogo djevojaka".

Brensonov tim ističe da njenim tvrdnjama nedostaje kredibilitet, što je bio argument i Epsteinovog advokata.

Ove kontroverzne izjave dodatno bude sumnje u vezi sa snimcima koji bi mogli imati ozbiljne posljedice za političare, princa i ugledne ličnosti čije se ime pominje u kontekstu Epsteinovog skandala.

Izvor ovih tvrdnji ostaje u fokusu javnosti, dok se razotkrivanje detalja ovog slučaja nastavlja, piše DailyMail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije