Oglasio se Erdogan nakon što je Putin naljutio cijelu Europu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Gospodine Erdoan sredite nam gradjanima FBiH Turski tok 2 plina ucjenjuju svi neduzne gradjane. Lopovi imaju love,a sve ce se odraziti na neduzne gradjane uskratite im tu veselu najavu.

Bosanac

Erdogan putko coravi vucic i traktorista su posljednji diktatori

Vidividi

Erdogan se javio,a gdje je cijelo ovo vrijeme.BiH koju mu je Alija ostavio u amanet gotovo je pred izdisajem,a Erdogan ni be o tome.Da je samo rekao jednu recenicu sve ovo bi se davno zavrsilo.Trebao je reci da Turska upotpunosti podrzava cjelovitost BiH i svaki napad i pokusaj djeljenja BiH smatrat cu kao napad na Tursku i branit cemo cjelovitost BiH svim svojim sredstvima.To bi bilo dovoljno da se milanovic ,plenkovic, covic,dodik i vucic povuku i odustanu od svojih agresivnih namjera.

ratni zločinac

MRŠ IZ SIRIJE, đubre jedno!

Komen

Daj nemojte se više sramotiti sa tim Turkiye, oduvijek se kod nas pričalo i pisalo Turska, debilno je.

Hercegovac u Bosni

Rece covjek koji inace ima "kontinuitet" u pridrzavanju medjunarodnog prava.Turska je kazu veliki investitor u Srbiju i Laktasenko postuje Erdogana. Malo bi S 400 ,malo F35 ,malo Sirija, malo Libija. BiH na srcu, helem neise.

Hahahaha

Kakvo se sad na radiosarajevskom zovu žitelji Turkiye?

Srbi

Kakvo se sad na radiosarajevskom zovu žitelji Turkiye? ka Hahahaha

Turkiye???

Turkiye je novi, minorno modificirani naziv, na TURSKOM jeziku, ne na b/h/s jezicima.

/ Najnovije