Oglasio se Biden: Samo Rusija je odgovorna za smrt i uništenje

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Ne, nego si ti odgovoran matori jarce, ti i NATO koji ste stalno provocirali i mislili da Putin nece reagovati. Amerika je prokleta zemlja, samo ratove izaziva i pretvara se da je prijatelj. Od II svjetskog, Vijetnama, Iraka, Sirije, Jugoslavije, Ukrajine i ko zna gdje sve niste prste upleli. A sada cete biti prijatelji ukrajincima, samo magarac jedan, tamo ginu obicni ljudi a ti sjedis u dnevnom boravku.

Mostar

Realno, Rusi su kamilica vas, a meni osobno bi bilo ljepse da nije ni jednih ni drugih

Mora

Mora da postoji svjetski poredak jer da istog nema vladao bi haos. Svaka sila se bori da bude prva i da okupira tudje teritorije te sebe ekonomski i vojno uzdize. To vazi i za usa i rusiju i kinu. Onaj ko je prvi on radi sta hoce i njemu SB UN ne moze nista. Glavni je igrac, drzi konce sistema i za to se svi bore da mu drugi sluze.

matorac je htio rat

nije bio devedesetih pa moze u devedesetoj godini da se ispuca prije nego odapne malo da osjeti kako je to i jos administracija obama

JUGOSLOVENKA

JA NEMAM VISE NIKOG DA VOLIM PLACEM ALI SUZA NEMA PLAC BEZ SUZA TESKO BOLI VI STE UBILI JUGOSLAVIJU UBICE

/ Najnovije