Oglasila se Bijela kuća: "Iran priprema napad na Izrael"

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahahahahha

Meni Iran jučer javio 🤪🤪🤪 I sad ce ko na Irak udarit…

U ČASNOM KUR’ANU JE ZAPISANO

ŠTA JE BILO I ŠTA CE BITI! PA JE TAKO ZAPISANO! IZRAEL NEĆE DOZIVITI 80 GODINA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027.GODINOM! AJATOLAH ĆE DIĆI 1.5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI ĆE IZGINUTI! ZATIM ĆE DIĆI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! NEKI ARAPSKI ZNANSTVENICI TVRDE DA NEĆE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISOĆIJA OD 4 METRA! SPASIT ĆE SE NEŠTO VIŠE OD STO HILJADA ĆIF UTA!!TRAJNO ĆE SE PRESELITI U SAD!

Nek se ameri ne zavaravaju!

Iran ima oruzje kojim ce im potopiti nosace aviona!

Bosanac

Ljudi dragi, sve više vjerujem da je Amerika jedno veliko zlo na svijetu. Čuj pomoći će Izraelu da se brani od Irana, a Izrael na njihove oči ubija nedužne civile u Palestini, evo sad i u Libanu. Zar nije Izrael napao Liban? Kad su pravednici što ne pomognu Libanu i Palestini da se brane od Izraela, nego su ih naoružali kao ni jednu vojsku na svijetu. Amerika vrlo dobro zna gdje se nalazi svaki pojedinac kojeg žele likvidirati, zašto se onda raketiraju stambena naselja??? Zašto Iran ne bi trebao pomoći svoju muslimansku braću bilo gdje na svijetu, ako oni pomažu Izrael? Zavadili su muslimane međusobno, oslabili muslimanske države i sad vladaju cijelim Bliskim istokom.Licemjeri. Samo njima je na ovom svijetu sve dozvoljeno?

Jjjjj

Kakav iran, nek ih je stid saka jada cifuta hara toliki arapski svjet.

Nek se ameri ne zavaravaju!

>>Meni Iran jučer javio 🤪🤪🤪 I sad ce ko na Irak udarit… ka Hahahahahha<< *****it ce ga ko i u Vijetnamu i Afganistanu!

Brko

>>ŠTA JE BILO I ŠTA CE BITI! PA JE TAKO ZAPISANO! IZRAEL NEĆE DOZIVITI 80 GODINA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027.GODINOM! AJATOLAH ĆE DIĆI 1.5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI ĆE IZGINUTI! ZATIM ĆE DIĆI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! NEKI ARAPSKI ZNANSTVENICI TVRDE DA NEĆE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISOĆIJA OD 4 METRA! SPASIT ĆE SE NEŠTO VIŠE OD STO HILJADA ĆIF UTA!!TRAJNO ĆE SE PRESELITI U SAD! ka U ČASNOM KUR’ANU JE ZAPISANO<<TI SI LUD TOLIKI SU MUNGOSI BILI U BIH PANISU MOGLI POMOC MUSLIMANIMA DA NAPRAVE ISLAMSKU BIH PA NECE MOC NISTA NI IZRAJELU

Lijepe riječi su ukras

***

Sinoc oko 22h se Putin vratio u Kremlj na

hitnu sjednicu bezbjednosti!! Primjecen njegov kortez kako u punoj brzini vozi u tom smjeru. Izgleda da je bio prisutan i sirijski vojni atase pri Moskvi. Nesto se pocinje profilirat, jos malo strpljenja.... tzv izraelu nece biti dobro u ovom sto radi za racun zapadnjaka. Ako im se Rusi isprijece, bit ce Zidovima.... Sad je samo pitanje sta su konkretno dogovorili, koju strategiju usvojili, kako to korespondira sa razvojem i dinamikom situacije u tzv ukrajini, ali cinjenica je da se nesto dogadja, cim je tolika hitnost prisutna.

Borac sa Žuči

Mašallah! Amerikanci pustili kerbera s lanca i misle da ga niko ne smije dirati!

IKS

hitnu sjednicu bezbjednosti!! Primjecen njegov kortez kako u punoj brzini vozi u tom smjeru. Izgleda da je bio prisutan i sirijski vojni atase pri Moskvi. Nesto se pocinje profilirat, jos malo strpljenja.... tzv izraelu nece biti dobro u ovom sto radi za racun zapadnjaka. Ako im se Rusi isprijece, bit ce Zidovima.... Sad je samo pitanje sta su konkretno dogovorili, koju strategiju usvojili, kako to korespondira sa razvojem i dinamikom situacije u tzv ukrajini, ali cinjenica je da se nesto dogadja, cim je tolika hitnost prisutna. ka Sinoc oko 22h se Putin vratio u Kremlj na Rusi ne mogu Ukrajini nista, a kamoli jacim igracima! Glupane...

Lijeper riječi su ukras

***

Lijeper riječi su ukras

***

maminacuja

>>ŠTA JE BILO I ŠTA CE BITI! PA JE TAKO ZAPISANO! IZRAEL NEĆE DOZIVITI 80 GODINA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027.GODINOM! AJATOLAH ĆE DIĆI 1.5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI ĆE IZGINUTI! ZATIM ĆE DIĆI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! NEKI ARAPSKI ZNANSTVENICI TVRDE DA NEĆE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISOĆIJA OD 4 METRA! SPASIT ĆE SE NEŠTO VIŠE OD STO HILJADA ĆIF UTA!!TRAJNO ĆE SE PRESELITI U SAD! ka U ČASNOM KUR’ANU JE ZAPISANO<< zaglibiste vi tisucu godina unazad, a jada..

1949

>>>>ŠTA JE BILO I ŠTA CE BITI! PA JE TAKO ZAPISANO! IZRAEL NEĆE DOZIVITI 80 GODINA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027.GODINOM! AJATOLAH ĆE DIĆI 1.5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI ĆE IZGINUTI! ZATIM ĆE DIĆI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! NEKI ARAPSKI ZNANSTVENICI TVRDE DA NEĆE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISOĆIJA OD 4 METRA! SPASIT ĆE SE NEŠTO VIŠE OD STO HILJADA ĆIF UTA!!TRAJNO ĆE SE PRESELITI U SAD! ka U ČASNOM KUR’ANU JE ZAPISANO<<TI SI LUD TOLIKI SU MUNGOSI BILI U BIH PANISU MOGLI POMOC MUSLIMANIMA DA NAPRAVE ISLAMSKU BIH PA NECE MOC NISTA NI IZRAJELU ka Brko<< _Ako ti, debilu, stvarno misliš da je bilo ko ovdje htio napraviti nekakvu islamsku državu, onda tebi nema pomoći. Ali valjda vi, takvi kao ti, više uvijek vjerujete svojim primitivnim vođama nego svojim očima. Koliko je god bilo tih nekakvih stranaca ovdje u redovima Armije, defininitivno je bilo više Rusa, Bugara, Rumuna i Ukrajinaca u redovima Vrs. Prošetaj malo po grobljima pa pogledaj imena. Ako tome dodaš još i dobrovoljce iz Srbije, a koji su u ovoj zemlji STRANCI od 1990 godine, stvar je jasna. To ste valjda naučili od Dobrice, Bećkovića, Lazanskog i ostalih lažova. Optužiti druge za svoja zlodjela. AL ko će s vama pričati, kreteni fašistoidni ....džaba ...

PRAVI Srb IN

Duša mi je kad mi ga Kačko utera, oči mi iskoče do lustera. Svaki od nas vjačnojapamjaša njega prima, i diči se s tim što za sveštenika Vasilija svjatog ima! Drago mi je BRE fasovat ga od njega ZNAČI, Znači ZNAAAAAAAČI vazda, jer kod nas je naš Kačko glavni gazda. Znaaaači. Bre! Znači! Ojha!

eki?

hitnu sjednicu bezbjednosti!! Primjecen njegov kortez kako u punoj brzini vozi u tom smjeru. Izgleda da je bio prisutan i sirijski vojni atase pri Moskvi. Nesto se pocinje profilirat, jos malo strpljenja.... tzv izraelu nece biti dobro u ovom sto radi za racun zapadnjaka. Ako im se Rusi isprijece, bit ce Zidovima.... Sad je samo pitanje sta su konkretno dogovorili, koju strategiju usvojili, kako to korespondira sa razvojem i dinamikom situacije u tzv ukrajini, ali cinjenica je da se nesto dogadja, cim je tolika hitnost prisutna. ka Sinoc oko 22h se Putin vratio u Kremlj na * Jesi ti bio tu?

Znaci

>>ŠTA JE BILO I ŠTA CE BITI! PA JE TAKO ZAPISANO! IZRAEL NEĆE DOZIVITI 80 GODINA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027.GODINOM! AJATOLAH ĆE DIĆI 1.5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI ĆE IZGINUTI! ZATIM ĆE DIĆI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! NEKI ARAPSKI ZNANSTVENICI TVRDE DA NEĆE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISOĆIJA OD 4 METRA! SPASIT ĆE SE NEŠTO VIŠE OD STO HILJADA ĆIF UTA!!TRAJNO ĆE SE PRESELITI U SAD! ka U ČASNOM KUR’ANU JE ZAPISANO<< Casni kuran je pun mrznje i poziva na istrebljenje jednog naroda.

Znači

>>>>ŠTA JE BILO I ŠTA CE BITI! PA JE TAKO ZAPISANO! IZRAEL NEĆE DOZIVITI 80 GODINA POSTOJANJA A TO SE POKLAPA SA 2027.GODINOM! AJATOLAH ĆE DIĆI 1.5 MIO. MUDZAHEDINA! SVI ĆE IZGINUTI! ZATIM ĆE DIĆI 6 MIO. MUDZAHEDINA I SRAVNITI IZRAEL SA ZEMLJOM! NEKI ARAPSKI ZNANSTVENICI TVRDE DA NEĆE OSTATI NI JEDNA GRADJEVINA VISOĆIJA OD 4 METRA! SPASIT ĆE SE NEŠTO VIŠE OD STO HILJADA ĆIF UTA!!TRAJNO ĆE SE PRESELITI U SAD! ka U ČASNOM KUR’ANU JE ZAPISANO<< Casni kuran je pun mrznje i poziva na istrebljenje jednog naroda. ka Znaci<< _Kad ga pročitaš onda pametuj. Radije pročitaj i Toru i Stari i Novi Zavjet pa ćeš znati, nepismeni retarde. Ali biće to tebi teško. Lakše ti je pisati komentare na petparačkim portalima i pucati sam sebi lajkove. Možda da prvo nađeš posao, šta misliš o tome? Dokoličarski smetljaru.

Lijeper riječi su ukras

***

tuner

ispravno bi bilo da iran priprema napad na snage koje su okupirale palestinu. keru. a iran nikad nece napasti izrael.

Ako bošnjače dragi

***

Srba Čuturilo

Ma Kačko je meni draži i od crkve i od krsta, jer kad ga on zadipr ja ne vidim ni pred očima prsta! Svjaaaati naš gospodinpomilujni Vasilko prangijom je meni krst na bulji nasliko! OOOOOJHAAAAAAAAA !!!!

***

***

Borac sa Žuči

"Kao što je zapisano u Tori, progonit ću svoje neprijatelje i eliminirati ih", kazao je izraelski premijer Benjamin Netanyahu citirajući svetu knjigu Židova kako bi opravdao svoje postupke koji bi mogli dovesti do regionalnog rata. Izjava Netanyahua došla je nakon što su izraelski bombarderi napali hutiste u Jemenu. Uz Jemen, Izrael je već pokrenuo rat protiv Palestinaca u Pojasu Gaze i Zapadnoj obali te Libanona, obećavajući promjenu jednadžbi u regiji. "Uništili smo Hamas u Gazi, napali smo Hezbollah, a prije sat vremena napali smo hutiste u Jemenu", kazao je Netanyahu i dodao da će "svi oni koji nas napadaju vidjeti koju će cijenu platiti". Očito da su cionisti zagazili znatno dublje u zločine, jer prelaze s Talmuda na Toru.

Nadimak..

Citajuci komentare shbatam da je ovaj pprtal vlaska septicka jama...i admine ja ti JM jer ne brises govore mrznje nego samo komentare sa IP adresa iz Federacije...

Lijeper riječi su ukras

***

Lijeper riječi su ukras

***

Lijeper riječi su ukras

***

/ Najnovije