Oglasila se austrijska ministrica Alma Zadić i otkrila šta je rekla Komšiću i Konakoviću

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Na kojem li su jeziku eglendisali?

Ako Komsic nesto tvrdi onda ce to

proci kao i tuzba protiv Srbije ili Peljeski most

Namćor

Alma zgrčila prstiće ko veli Sejdo je Sejdo. Lavoraši svaku priliku koriste isključivo za vlastitu promociju. Kifla je ipak veliki iskorak u odnosu na Biseru u svakom pogledu a najviše u količini CO2 i ostalih štetnih gasova za koje je odgovorno ministarstvo vanjskih poslova.

Haha

Sastali se sa muslimankom izbosne i dva plaćena političara i to nazivaju ofenzivom. Sreća je da su nam neprijatelji budale. Teže budale

Ne mogu agende "Kora na rende"!

Megalomanija provincije i periferije- a to smo svi mi, na postjugoslavenskom prostoru! Poslovično pravljenje od buhe slona. Dva i frtalj efemerna susreta koje su mogli obaviti i niže rangirani diplomatski službenici. Korist? Da foteljaške g**ice vide puta i uzmu dnevnice.

zelena balinkura jaka ko i sejdo-džamijaš mekinjaš

Ref. Oj Zagoro, lijepa li si Slavonijo, zlatna ti si Herceg-Bosno, srce ponosno Kad Neretva moru krene ti se tada sjeti mene mojoj pjesmi budi tema za sve one kojih nema Ajde Istro i Zagorje podignimo sve tri boje zagrlimo se pred svima neka vide da nas ima

Mar3

Muslimanku proteruju iz Austrije

Haha

***

Gtetg

E moj komšicu daješ lopovsku kartelima i izdajnicima.

Gost

Čitam komentare gotovo bilo koje vijesti na index hr... Pa to je strašno koliko Hrvati mrze ercegovačke katolike... Samo se pita za kaj...Strašno vjerujte... ka Haha Mržnja izvire iz tvojih komentara "patrioto".

***

***

***

***

Gost

***

/ Najnovije