Očajna majka Kujtima Fejzulaija: Gdje sam pogriješila?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lektor

malo korekcija nije na odmet --Od života s ropditeljima --Nakon srednje škole i srednje škole, prebacio se na... jel ovo dva puta išao u srednju skolu :p :D

Rasko

Taj čudesni svijet islama

Pa

BiH je puna takvih!

Maktub

BiH je puna takvih! ka Pa Da. I je li iko ista poduzima? Ne. Je li Maoca drzava u drzavi? Da. Da li ih iko ima namjeru rastjerati? Ne. Da li se koljaci isilovci osudjuju na po 2-3 godine odmora u zatvorima? Da. I, kako vidimo po portalima stalno isijavaju mrznju spram krscana, prijete ubijanjem, strasnim slicinima, i to se i dalje tolerise. I, sta se ceka, vukovi u janjecoj kozi, vi koji ste na vlasti i odobravate sve to?

Majci

Rodili ste idiota.

Duo Hani

>>malo korekcija nije na odmet --Od života s ropditeljima --Nakon srednje škole i srednje škole, prebacio se na... jel ovo dva puta išao u srednju skolu :p :D ka Lektor<< U cemu je problem? Pise nakon osnovne skole i srednje skole. Alooo Hanibale

Belay_Boy

Očajna majka Kujtima Fejzulaija: Gdje sam pogriješila? Kondom tu je greska trebali ste Kondom koristiti.!!

Pitar

Pogriješila si što si zatrudnila uopšte, ovako će Darvin riješiti vaše loše gene.

E moj rasko

Taj cudesni svijet krscanstva gdje ljube raspalo govno od korone i prave novi klaster......

Gh

Uzrok terorizma je vrlo jednostavan - islam. Islam je nastao sabljom, muhamed je bio ratnik i cilj vjere je da se siri milom ili silom. Islam nije kompatibilan sa civilizacijskim vrijednostima zapada, zato nema nijedne demokratske muslimanske zemlje gdje je dozvoljeno kritikovati islam, ukljucujuci i sda dio bih. I prekinite brisati komentar u kojem nema nista sporno niti uvredljivo i koji nigdje nije obrisan na klixu, koji je mnogo bolji i poznatiji od vaseg sda portala.

/ Najnovije