Objavljeni snimci rušenja zgrade u Gazi: Prije haosa Izrael "kucao na krov"?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Pojaviti ce se Salaludin prije ili kasnije i spaliti jeruzalem sa temeljom

Ghost

Biden se sad nece oglasavati, ne treba mu ta glavobolja. A I kako bi rekao nesto protiv 51 Americke drzave? Prijatelj?

!?!?

Strašno! Gdje su sad oni od jučer što su se bunili na Palestinsku zastavu na Vijećnici???? Ovo je ok? Ovo se podržava ?

Pike

Kako majku mu uvijek zaboravite napisati da je u zgradi bio smješten Hamasov štab?! Tako ste isto u nebodere u Sarajevu postavljali snajperska gnijezda koja su sijala smrt po Grbavici, a kada se odgovori vatrom onda idu slike civila i djece. Nema i nije bilo razlike između Hamasa i tzv. Armije BiH.

Ralle

Eh da je više Izraela..svijet bi bio puno bolji

NN

Jevrejska okupacija Palestine primice se svome kraju. Nista nemoze vjecno da traje ! Jevreji su jaki samo u ubijanju civila isto kao srbi !

Hićo je bio u pravu 100% samo što niko to neće da prizna! To je genetski otpad!

.

/ Najnovije