Nuklearna sila poslala upozorenje Izraelu: "Ovo što se dešava u Gazi odmah mora stati"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovoj hvalim te bože

***

Izrael nacisticka zemlja

Izrael je uradio isto sto su nacisti uradili Jevrejima. Izrael je nacisticka zemlja, na sramotu civilizacije i cijelog svijeta. A obavezali smo se nikad vise. Nisu svi jevreji nacisti i oni su iznenadjeni svojim rezimom. Ali Izrael drzava je naci.

333

Lijepe riječi su ukras!

Sta ovo pises

***

DAJTE VEĆ JEDNOM

***

333

***

tet

Nuklearna sila poruči nešto drugoj nuklearnoj sili! Ono ko eto i mi nešto prijetimo. A ovome što uspoređuje nacističku Njemačku... pa Izrael nije napao Poljsku, Mađarsku, Francusku... Balkan itd. Nije napravio logore... Ali što jest jest prežestoko su uzvratili. Mislim da ne bi ni mi bili nježniji, a i nismo, samo sa drugom vrstom oružja na kraju rata. Ali sad vjerski i nacionalistički stvari promatrati, je jadno. Like ono danas oko Coca Cole :)

Ask

Prdila baba u mlin

/ Najnovije