Nove prijetnje - Kremlj objavio kada bi koristio nuklearno oružje: "Ne tjerajte nas"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BBB

Već je svaka Ruska šuga počela da prijeti nuklearnim oružjem i da nešto objašnjava. Da li vi memani stvarno mislite da će zapadne nuklearne sile čije su rakete sa nuklearnim glavama odavno okrenute prema Rusiji samo da gledaju kkako vi lansirate svoje rakete. Naravno da neće. Rusija će biti uzorana nuklearnim raketama, a vi nećete znati šta vas je snašlo !

gost

Već je svaka Ruska šuga počela da prijeti nuklearnim oružjem i da nešto objašnjava. Da li vi memani stvarno mislite da će zapadne nuklearne sile čije su rakete sa nuklearnim glavama odavno okrenute prema Rusiji samo da gledaju kkako vi lansirate svoje rakete. Naravno da neće. Rusija će biti uzorana nuklearnim raketama, a vi nećete znati šta vas je snašlo ! ka BBB Oni i bez raketa neće znati šta ih je snašlo. Samo još koji mjesec da prođe-

Covjek

Zivotonje bahate, slavenske

Šljam

Nisu više tako silni, sad se i moli! Hahhaha

Klimaks

Klimaks ih klepa uveliko , ne mogu normalno razmisljati. Ne znaju da li su dosli ili posli!

Genocidasi

Samo vi psi prijetiti i onako gubite od jedne Ukraine kudi kamo slabijom Državom .Pazite da ne završite kao ovi pogani psi srbi.Bježali preko Drine i molili klintona da nas zaustave

Remi

Nemojte zaboraviti da Rusija ima najveci nuklearni arsenal na planeti! Ruska interkontinentalna balisticka raketa Sarmat je nocna mora za NATO pakt i oni je zovu Satana. Plasi se NATO Rusije, kao i Rusija NATO jer da nije tako oni bi vec unistili Rusiju.

/ Najnovije