Nova pravila za putovanje u EU od novembra: Evo šta će se promijeniti

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ojko

Sljedeci korak vakcinalno-zdravstveni pasos/putovnica! Definitivno i mi moramo uvesti reciprocitet svim zemljama koje nam naplate ulazak. U vidu neke ekoloske takse i sl. Izmisliti namet. Samo da naplatimo kao oni nama.

Ja1

Super, sad i mi trebamo uvesti po sedam eura svaki ulazak u BiH iz EU

***

***

Posmatrač

Ljude tretiraju kao ovce! Skeniraj ovo ,skeniraj ono. Zabilježi sve što se zabilježiti može.Da se može bolje i lakše nadgledati stado. A ko fol sloboda kretanja. Ljudi otvorite oči! Nije ovo nikakva "demokratija" Ovo je evropski fašizam!

Semir

Na stranu registracija, jel primjecujes da bi osoba prosla ovaj proces treba da plati 7E. A kako ce da plati? Da izbroji sitno iz dzepa? Ne, nego mora da ima karticu, debitnu ili kreditnu. Ovdje koliko vidim gotovina neprolazi. Ovo je jos jedan korak ka ukidanju gotovine, jer pracenje i kontrola novca je mnogo laksa preko kartica. Polako ali sigurno idemo i tonemo u totalitarno drustvo dok u isto vrijeme Iran i Sj.Koreju markiraju kao tiranijske zemlje. Zapadne vrijednosti su davno presle liniju demokratije i slobodnog zivljenja.

Dobro

došle promjene !!

/ Najnovije