Njemačka oštro kritikovala Orbana: "Za samo 12 dana potpuno je razrovao teren"

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

Nbs

***

Bovason

Tako je kad se seljačina otisne u politiku i daš joj prostora.

Ne pravdaj se americkoj kuji orbane

Javila se americka kuja da komentarise, koja je iskljucivo za interes amerike unistila svoj ruski gasovod, da bi sada kupovala triput skuplji americki. To je valjda u interesu njemacke. Nema pravdanja demagozima orbane, koji zanemaruju zdrav razum, logiku i racunicu.

kao da neko slusa hitlera

svi demokrati samo ratuju i prave rat i uvijek je tako evo ti svedska socijaldemokrati podrzvaju palestinu ali nikada nemaju nista da kazu za ameriku i IDU U AMERIKU i dok istovremeno amerika pomaze Izrael i njih svede uzima u NATO ............KOJA TROLICNOST SVEDA LAZOVI .....KADA ORBAN ODE U KINU ILI RUSIJU TADA SOCIJADEMOKRATI SVEDSKI TRAZE DA SE ORBAN SMJENI IZ EU .................. SLAVA IZRAEL SLAVA AMERICI

/ Najnovije