Nevjerojatna scena na raskrsnici: Vozačici pozlilo, nije mogla zaustaviti vozilo

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerojatna scena na raskrsnici: Vozačici pozlilo, nije mogla zaustaviti vozilo
Foto: Printscreen / Policija Boynton Beacha / Trenutak kada je ejdna vozačica prišlla automobilu

Nevjerojatna snimka s velikog, prometnog raskrižja u Boynton Beachu na Floridi dijeli se društvenim mrežama, a prikazuje skupinu nesebičnih i odvažnih ljudi koji su krenuli u akciju da pomognu ženi kojoj je pozlilo za vrijeme vožnje, priopćila je američka policija.

Incident se dogodio prije sedam dana, a videzapis je objavila policija Boynton Beacha te prikazuje kako crni automobil polagano klizi po sredini raskrižja dok oko njega automobili jure.

Prema izvještaju policije, kolegica vozačice bila je u drugom automobilu i vidjela ju je naslonjenu na volan bez svijesti.

Centar za nestale o potrazi za Dankom Ilić: Ne postoji osoba koja je u blizini, a da ne budi sumnju

Centar za nestale o potrazi za Dankom Ilić: Ne postoji osoba koja je u blizini, a da ne budi sumnju

Izašla je iz automobila i pojurila preko ulice, trčeći uz vozilo kolegice koja je izgubila svijest. Dok je trčala posred križanja mahala je rukama kako bi privukla pažnju drugih vozača. Pridružilo joj se nekoliko vozača koji su napustili svoja vozila te su zajedničkim snagama zaustavili automobil dvadesetak metara dalje.

Jedan od heroja bio je i stožerni narednik američke vojske Juan Chavez.

"Kada sam čuo da je bez svijesti, pomislio sam da moram nešto učiniti", kazao je Chavez.

Nakon što je skupina nesebičnih sudionika prometa zaustavila automobil, Chavez se vratio u svoje vozilo kako bi uzeo alat za razbijanje prozora automobila vozačice kojoj je pozlilo, piše Jutarnji.hr.

Jedna je žena iz svog auta zgrabila bučicu za vježbanje, a jedan muškarac je njome razbio pozor pokraj stražnjeg sjedala. Drugi muškarac potom je ušao u auto i otključao suvozačeva vrata.

" početku vozačica uopće nije reagirala, ali je onda počela dolaziti sebi", ispričao je Chavez.

Nesebični spasioci uspjeli su odgurati automobil do obližnjeg parkirališta gdje je stigla ljekarska pomoć.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije