Nervozni Trump potpuno van kontrole: Savjetnici ga preklinju da se smiri, ali on ne staje

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Isto kao Milokrad

Bolesniku je povrijeđen ego, zado divlja. Njemu je mjesto u bajboku al u Americi (svuda u svijetu) bogati ne idu u zatvore.

Trump je izvanredan drzavnik, jer je biznismen.

On ima tu logiku koliko sta kosta, a koliko mu doprinosi. Tako ce nestat bezrezervne sulude novcane podrske kojekakovim razbojnicima kao ukronacisti. Nece izbijat novi ratovi za njegova mandata, a prestat ce i interes za sunite, nakon cega ce se stvari malo sredit kod nas.

Jes, jes kako nije

On ima tu logiku koliko sta kosta, a koliko mu doprinosi. Tako ce nestat bezrezervne sulude novcane podrske kojekakovim razbojnicima kao ukronacisti. Nece izbijat novi ratovi za njegova mandata, a prestat ce i interes za sunite, nakon cega ce se stvari malo sredit kod nas. ka Trump je izvanredan drzavnik, jer je biznismen. Bravo Vukasine ide jedan sa majonezom i listićem mortadele. Živeo!

071

@Trump Stvarno si komican :D.

Crtani film

@Trump Stvarno si komican :D. ka 071 Smešan lik.

Nadimak

Politicari Bosne oprez. Oprezzz Rusiji pada moc, Vučić će zapadu poć, samo ako mu daju na Balkanu moć. Ipak: Vuk (Vučić) dlaku (ćurak) mijenja,ali ćud (Srbija na moru) nikada!!

Nadimak

Ovo su najgori ljudski karakteri. Ni u kuciga nebih pozeljeli.

Bosanac

Bolesni senilni bogatas ovaj ce crknut do izbora

Haha

Eno mile već kupio za Draq Queen i suprugu karte za inauguration orange Presidente... Doduše samo za 853ći red. Prošli put one dvije spodobe bile su primjećene... U 491 redu.... I picousti će opet sjediti na štokrljici... Jbte koja poniženja taj jadni pravoslavni puk trpi...

IVA

On ima tu logiku koliko sta kosta, a koliko mu doprinosi. Tako ce nestat bezrezervne sulude novcane podrske kojekakovim razbojnicima kao ukronacisti. Nece izbijat novi ratovi za njegova mandata, a prestat ce i interes za sunite, nakon cega ce se stvari malo sredit kod nas. ka Trump je izvanredan drzavnik, jer je biznismen. VIDI SE DA SI GLUPI SRBIN KOJE NEMA POJMA O USA:):):)

/ Najnovije