Nastavnica iz SAD ljubila se s učenikom, slala mu je i svoje gole fotografije

3
Radiosarajevo.ba
Nastavnica iz SAD ljubila se s učenikom, slala mu je i svoje gole fotografije
Foto: Twitter / Emma Delaney Hancock

Udana žena koja je radila kao učiteljica na zamjeni u Oklahomi optužena je za nepristojne radnje i slanje golih fotografija 15-godišnjem učeniku.

Emma Delaney Hancock (26), bivša nastavnica u školi Wellston, počela je slati poruke maloljetniku u oktobru 2022.

Dopisivanje je započelo tako da je Hancock 15-godišnjaku putem poruka slala zadatke za domaću zadaću. Nakon nekoliko sedmica tinejdžer je nastavnici poslao svoju fotografiju bez majice.

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Hancock je odgovorila: "Šaljemo li sada polugole slike?" na što je tinejdžer napisao: "Ne znam, šaljemo li?". Ona mu je na to kazala da bi tako mogla izgubiti posao, piše Daily Mail.

U optužnici stoji da su Hancock i tinejdžer nakon ove razmjene počeli češće razmjenjivati gole fotografije i videosnimke seksualnih aktivnosti, a u dvije prilike su se ljubili i dodirivali dok su bili u učionici.

Optužnica također navodi da je 15-godišnjak u jednom trenutku rekao svom prijatelju za vezu s Hancock. Kada ju je drugi učenik upitao je li to istina, ona je to isprva begirala, ali je zatim priznala. Navodno je rekla učeniku da taj odnos nije problematičan jer ih neće uhvatiti.

Hancock je udana za šefa gradske policije Alfreda Hancocka. Optužena je za neprimjereno ponašanje prema maloljetniku i navođenje na seksualne aktivnosti. Pojavila se na sudu u četvrtak, a zatim uplatila jamčevinu kako bi bila na slobodi za vrijeme suđenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije