Horor u Americi: Majka ubila 11-godišnjeg sina iz bizarnog razloga

0
Radiosarajevo.ba
Horor u Americi: Majka ubila 11-godišnjeg sina iz bizarnog razloga
FOTO: Pixabay / Zločin u Americi

Majka iz Pensilvanije optužena je za ubistvno svog sina u srijedu, 12. aprila, nakon što je policajcima kazala da je 11-godišnjeg sina ubila zato što nije željela da odrasta uz finansijsjke poteškoće koje su zadesile porodicu.

Ruth DiRienzo-Whitehead (50) izjavila je da je dječaka ubila kaišem koji je pripadao njenom suprugu, a sve dok je dječak Mathew spavao pored nje.

Ona se trenutno nalazi u zatvoru u New Jerseyu, a potom će biti izručena policiji u Pensilvaniji, navodi se u saopćenju tužilaštva, prenosi NBC News.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Dječakov otac pozvao je hitnu pomoć u ponedjeljak 10. aprila, nakon što je vidio da mu nema automobila, koji je žena uzela nakon ubistva, a vrata spavaće sobe bila su zaključana.

Policajci su pronašli dječakovo tijelo u spavaćoj sobi, gdje je on spavao sa majkom. Kako se dalje navodi u saopćenju, dječak je imao tragove vezivanja oko vrata.

Potopljeni automobil
Foto: NBC News: Potopljeni automobil

DiRienzo-Whitehead se nakon ubistva porodičnim automobilom odvezla u Cape May u New Jerseju, gdje je otišla na plažu i automobilom uletjela u okean.

S obzirom na to da je vozilo bilo djelimično u vodi, DiRienzo-Whitehead je otišla do obližnjeg grada Wildwood Cresta, gdje ju je policajac primjetio kako hoda u "pohabanoj pidžami, raščupana i zbunjena".

U tom trenutku, majka dječaka je priznala krivično djelo policiji, te je navela da je to uradila zato što je 'bila uznemirena zbog finansijskih problema porodice'.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije