Napad u Coloradu: Ubijen i 23-godišnji Neven Stanišić

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sasa

Ubijaju se kao na igricama i nase bi drustvo da uredjuju? Prosto me ne cudi sto samo tonemo kad ovakve uzore imamo.

miki

Nema to veze sa islamom to je religija mira.

@miki

Kao sto ima veze: Brejvik, Brenton, Ku Klux Klan ima sa krscanstvom. Kao sto imaju I i II svjetski rat sa krscanstvom. Dok je ovaj jedan nesto uradio, to niko od muslimana ne podrzava. Koliko je napada zapad izveo na muslimanske zemljama, koliko neduznih ubijeno. Niko od krscanskih zemalja nije se bunio. A sve nesto okreni i drugi obraz. Ovako bih se moglo do sutra nabrajati.

miki

Ja govorim o radikalizovanim grupama i pojedincima oslonjenim na učenje islama. U tim po vama kršćanskim državama u crkvama otvaraju klubove i te države su podržavale naci islamistu Aliju kao što podržavaju islamistički stoku u Iraku siriji libiji...

miki

Pitanje završava upitnikom holidejinjački učenjače ;)

@miki

Stani sad malo. Tvoj je problem sa islamom i to lične prirode. Ja živim u gradu u BiH gdje se tokom rata, kad su srbi okupirali taj grad srušili sve džamije koje su mogli. Dok mi nismo ništa ni pipnuli. Dan danas te crkve tu stoje a džamija je morala ponovo biti izgrađena. Po tvojoj prići, šta je kriv Alija? Šta su Bošnjaci krivi da im takve zločine urade ti neljudi? Po kojoj osnovi je Alija "naci islamista" a ovi što su osuđeni za genocid heroji?

miki

Alija je kao saradnik nacista ležao tri i po godine nešto više po presudi za islamizam. Svoje učenje je sažeo u knjižurak islamska deklaracija koju vam toplo preporučujem. Može se pročitati uz jednu prosečnu veliku nuždu u toaletu. A što se tiče crkava prva je zapaljena u Mostaru.

miki

Crkve su sačuvane u dometu kamera cnn novinara u Sarajevu. U Trnovu je spaljena a sveštenik zaklan. Od Bradine, čelebića pa sve nizvodno sve su spaljene tako da te gluparije koje vam je babo pripovedao ostavite za turiste na šanku ;)

@miki

Jest bilo tesko komunistima nekoga osuditi. Znamo svi kako je to funkcioniralo. Na koliko je bio osuđen? Kako je zatvoren tako je i pusten na slobodu. Kakve veze imaju nacisti sa Alijom. Vecu vezu su hrvati imali i do danas imaju sa nacistima. Bosnjaci su od toga cisti. Opet nisi odgovorio sta je sa tim hudnjacima vasim koji su osudeni. U vezi sa crkvama, kod vas je bilo pravilo, dok je kod nas to bila iznimka. Pogledaj koliko je koja vojska srusila vjerskih objekata, sve ce ti biti jasno. Sto je jos gore pogledaj koliko je civila iz kojeg naroda nastradalo. Onda imas obraza nesto napisati. Uzmite sve civilne zrtve i srba i hrvate i opet je veci broj civilni zrtava Bosnjaka. Koju teoriju za to imate? Nijedan Bosnjak ne kaze za nekoga ko je osuden da je heroj. A vi opet svoje zlocince u zvijezde okivate. Sta reci o narodima koji samo svoj sud priznaju. Jos se ovi jedni busaju u prsa sa evropskim vrijednostima a ne priznaju te presude. Alija sta je god uradio uradio je olovkom i papirom. Dok su vasi heroji puske u ruke uzeli. Dok je Alija branio teritoriju BiH tvoji heroji su je napadali. Te gluparije nisu nista prema onim presudama. To je dovoljno normalnom insanu da se postidi.

/ Najnovije